Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geliyor – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geliyor

Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ocak 2023 Perşembe - 11:36Güncelleme: 5 Ocak 2023 Perşembe - 11:36
Kılıçdaroğlu, Denizli’ye geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Ocak Perşembe günü Denizli’ye gelecek. Kılıçdaroğlu, CHP’li başkanların görevde olduğu belediyelerin gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımların açılışlarını yapacak, kadınlar ve gençlerle buluşacak.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Ocak’ta Denizli ziyareti gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu, yoğun programı bir güne sığdıracak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Kılıçdaroğlu’nun 12 Ocak’ta özel uçakla Çardak Havalimanı’na geleceğini, ardından Bozkurt’a geçerek muhtarlar ve kooperatif yöneticileri ile bir araya geleceğini, Bozkurt programının Baklankuyucak’ta belediye tarafından yaptırılan güneş enerjisi santralinin (GES) açılışı ile tamamlanacağını bildirdi.

Karaca, CHP Genel Başkanı’nın daha sonra kente gelerek “kadın buluşması” programına katılacağını, devamında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle Merkezefendi, Bozkurt, Serinhisar, Honaz ve Babadağ belediyelerince yaptırılan tesislerin toplu açılışını gerçekleştireceğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, Denizli programını “gençlik buluşması” ile tamamlayacak.