Saadet’ten büyükşehire küpeli başkan adayı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Saadet’ten büyükşehire küpeli başkan adayı

Saadet’ten büyükşehire küpeli başkan adayı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Şubat 2019 Cuma - 11:55Güncelleme: 1 Şubat 2019 Cuma - 14:05
Saadet’ten büyükşehire küpeli başkan adayı

Saadet Partisi (SP), Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterdiği Süleyman Demirel, kulağındaki küpe ile dikkati çekti. Demirel, bu konudaki soruya "Özgürlükçü karakterim var. Sokaklarda böyle gezerken aday olunca çıkarmayı siyaseten doğru bulamadım" yanıtını verdi.

 

SP Denizli Büyükşehir ve bazı ilçe başkan adaylarını Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna tanıttı. SP İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, Denizli'nin tüm ilçelerinde yerel seçime katılacaklarını, bu seçimde sloganlarının "dürüst başkan, dürüst yönetim" olduğunu söyledi.

"KİMSEYİ DIŞLAMAYACAĞIZ"

SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Süleyman Demirel de başarı uğruna yolunu şaşıranlardan olmayacağını söyledi. Eski Cumhurbaşkanlarından Süleyman Demirel ile adaş olan ve kulağındaki küpeyle de dikkati çeken SP adayı, şöyle konuştu:

"Halkımızın tamamını kucaklayan bir yaklaşımla hiç kimseyi dini, ideolojik, siyasi tercihlerinden ya da yaşam tarzından dolayı dışlanmayan bir siyaseti benimsiyoruz. Elbette hepimiz bir inanç taşıyoruz ve benimsediğimiz bir değerler sistemi, aidiyet duyduğumuz bir fikriyat var. Ancak bunları başkalarına dayatma hakkını kendimizde görmüyoruz. Denizli kendine has özellikleri olan bir şehir. Her şeyin en güzelini hak eden bir şehir. Bu şehirde büyüdük ve borcumuzu ödemek için sabırsızlanıyoruz."

KÜPESİ SORULDU

Kulağındaki küpe ile dikkati çeken Demirel, bu konudaki soruyu "Genel Başkanımız da sordu. 'Sözlerimiz var,kulağımıza küpe olsun diye hatırlamak için takıyorum' esprisini yaptım. Bu tip detaylara takılmıyorum. Özgürlükçü bir karakterim var. Şehrin sokaklarında dolaşırken taktığım küpeyi aday olunca çıkarmayı siyaseten doğru bulamadım" yanıtını verdi