Özel’den, Horzum’a seçim hediyesi motosiklet – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Özel’den, Horzum’a seçim hediyesi motosiklet

Özel’den, Horzum’a seçim hediyesi motosiklet

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2024 Cuma - 13:20Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma - 13:20
Özel’den, Horzum’a seçim hediyesi motosiklet

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Denizli Büyükşehir Belediyesini kazanın istediğin motosiklet benden” sözünü yerine getirdi ve kırmızı renkli motosikletin anahtarını kenti ziyareti sırasında CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum’a verdi. İkili daha sonra motosiklete binip Büyükşehir Belediyesine gitti.

Kırmızı renkli Vespa marka motosiklet, Denizli’deki yerel seçimin simgelerinden biri haline geldi. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, kenti kırmızı renkli motosikletle gezip seçim zaferini kutlama hayalini Genel Başkan Özgür Özel’in hediyesiyle gerçekleştirdi.

MOTOSİKLETİN HİKAYESİNİ ANLATTI

CHP, Büyükşehir ile birlikte Denizli’de kazandığı 16 belediye ile önemli bir başarı elde etti. Bu başarıyı kutlamak üzere kente gelen Özel, sözünü verdiği motosikleti de Horzum’a teslim etti. Motosiklet ile ilgili Horzum ile aralarında geçen konuşmayı anlatan Özel, şunları söyledi:

“Seçim akşamı altın sandıklara bakmak için Ali Osman Başkanımı aradım ve altın sandıkları hızlı girmelerini söyledim. ‘Denizli’den gelen haberler iyi, alıyoruz Denizli’yi’ dedi. Motosiklet alıp Denizli’yi gezeceğini söyledi. Ben de 'Büyükşehir'i kazan Vespa, kırmızı motor benden' dedim. Sonra ‘Başkanım bir talebim olabilir mi?’ diye sordu. ‘Buyur’ dedim. ‘Benim motor 300 cc olabilir mi?’ dedi. Bizim Manisa’da bir laf var, şeytanın karı boşadığı zaman derler. ‘Böyle zamanda aklına bu mu geliyor? Telefonu kapat, 300 cc kolay sen al belediyeyi’ dedim. Ertesi gün bir baktık ki, Ali Osman Başkanımın son anda araya sıkıştırdığı 300 cc 3 kat daha pahalıymış. Ücretini Manisa İş Bankası şubesinden yatırdık. Ankara’dan yatırınca partiye mi aldırdı derler. Bu bizim borcumuz dedik.

Şimdi bu hediyeyi kendisine takdim etmek üzere buradayız. Tabii anahtar hala bende. Bu hediyeyi Büyükşehir belediye başkanımız çözsün istiyorum. Bu başarı elde edildiyse, adayla örgütün uyumu sayesinde, örgütümüzün desteği sayesinde elde edildi.”

HORZUM: DEĞİŞİME İNANDIK

CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum ise, genel seçimde alamadıkları sonucu yerel seçimde aldıklarını belirterek, “Biz bu yola çıktık ve örgüt içerisinde yıllarca mücadele verdik. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapmak için ciddi anlamda efor sarf ettik. ‘Cumhuriyet Halk Partisi değişmeden ülke değişmez’ dedik. O gün toplantıya katılan örgütün, tamamının oy birliği ile Özgür Özel’i desteklemeye karar verdik. Bunu yaparken 14 kurultay delegesi değil gençlik kolları, kadın kolları, ilçe yönetimleri, ilçe başkanları ve üyelerle tam mutabakatla bu desteğimizi verdik. O zamanlar zaptırat altına aldığımız gerekçelerimizi yazan belgeyi sayın genel başkanımıza takdim ediyorum” diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİRE MOTOSİKLETLE GİTTİLER

Konuşmaların ardından Özel, 20 BN 919 plakalı motosikletin anahtarlarını Horzum’a verdi. İkili, daha sonra kasklarını takıp, motosiklete binerek Büyükşehir Belediyesine doğru yola çıktı.