Güngör: Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz – D20Haber
30.04.2024, Salı
17 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Güngör: Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz

Güngör: Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Nisan 2024 Pazar - 17:21Güncelleme: 7 Nisan 2024 Pazar - 17:21
Güngör: Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, seçimle ilgili değerlendirmede bulunarak, bundan sonrasında millet için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, yerel seçimden sonra ilk ziyaretini Babadağ ilçesine gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Murat Kumral ve belediye meclis üyeleriyle seçim sonuçlarını istişare eden Güngör, başarılar diledi.

Çok yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini ve milletin kararını baş tacı yaptıklarına kaydeden Güngör, “Çok yoğun, seviyeli bir seçim dönemi yaşadık. Halkımız 31 Mart’ta da sandıklara giderek en doğal vatandaşlık hakkını kullanarak kendisine ve ilçesine beş yıl hizmetkarlık yapacak başkanını seçti” dedi.

Seçim günü il genelinde sandıklarda herhangi bir üzücü olay yaşanmadığını, Denizlililere yakışır şekilde ve sükunet içinde yerel seçimi tamamladıklarını ifade eden Güngör, “Başkanlarımızda mazbatalarını alarak görevlerine başladılar. Kendilerini kutluyorum, başarılar diliyorum. Aziz milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Babadağ ilçemiz gerçek belediyeciliği Murat Kumral başkanımızla yaşayacak. Babadağ ilçemize beş yıl hizmetkâr olacak. İlk ziyaretimizi Babadağ ilçemize yaptık. Diğer ilçelerimizi de en kısa sürede ziyaret edeceğim. Bu vesile ile herkesin mübarek Ramazan Bayramını da şimdiden kutluyorum. Güzel bayramlara hep birlikte ulaşalım inşallah” diye konuştu.

DENİZLİ(İHA)