Özel’den, Doğan ve Ertemür’e ziyaret – D20Haber
06.05.2024, Pazartesi
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. Özel’den, Doğan ve Ertemür’e ziyaret

Özel’den, Doğan ve Ertemür’e ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2024 Cuma - 16:34Güncelleme: 26 Nisan 2024 Cuma - 16:35
Özel’den, Doğan ve Ertemür’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Merkezefendi Beledye Başkanı Şeniz Doğan ile Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemür’ü ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerin ardından Denizli’ye geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Delikliçınar Meydanı’nda halka seslenen Özel, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı da ziyaret etti.

  

DOĞAN'I ZİYARET ETTİ

Özel, 2019 yılından beri sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak tüm Türkiye’ye örnek olan ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde tekrar Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Doğan’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Doğan’ın 2019’daki yerel seçimlerde sürpriz yapan isimlerden biri olduğunu kaydeden Özel, şunları söyledi:

“Başkan Şeniz Doğan, 2019 yılında en önemli sürprizlerinden birini yapmış bir isimdir. 2024 seçimlerinde de adından bolca bahsettiğimiz yol arkadaşımızdır. Kendisi, kadın belediye başkanları hususunda 2019 yılında ilk işaret fişeklerinden birini yakmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi’nde kadınların ve gençlerin önü her zaman açık olacak, hep destekleyeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün emanetidir. Şeniz Doğan’ın bu seçimlerde oyunu artırmasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Kendisine hizmetlerinde başarılar diliyorum.”

“Çok güzel bir ivme yakaladık” diyen Doğan ise, “2019 yılından itibaren sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Merkezefendili hemşehrilerimizin takdiri ve teveccühü bizim için çok kıymetli. Hemşehrilerimiz bizim samimiyetimize inandılar. Özelikle kadınlardan ve gençlerden büyük destek görüyoruz. Kimseyi ayırmadan, tüm hemşehrilerimize ve mahallelerimize büyük bir gayretle hizmet ediyoruz. Etmeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

PAMUKKALE BELEDİYESİNE DE GİTTİ

Merkezefendi’nin ardından Pamukkale Belediyesine giden Özel’e Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekilleri Gülizar Biçer Karaca ile Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum ve CHP Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Coşkun eşlik etti.

Pamukkale ilçesinin gerçek değerini Ertemür ile kazanacağını söyleyen Özel, şöyle konuştu:

“Ali Rıza başkan milletvekilliği yaptığı dönemde de özellikle Denizli’nin ve Pamukkale’nin sesini mecliste duyurmuş, halkta karşılığı olan bir başkan. Çok önemli bir seçim başarısı elde etti. Tüm başkanlarımızla birlikte kendisinin başarısından çok mutluyuz. Ali Rıza başkanla görüşmemizde de çok iddialı bir konuşması oldu. ‘Gelecek dönemde karşımıza rakip dahi çıkmayacak, biz o kadar iyi çalışacağız’ dedi. Kendisinin siyasi geçmişinde ve ticari geçmişinde bu başarılar var. Başarılarla dolu bir hayatı var. Yine böyle başarılarla dolu bir dönem geçirmesini diliyorum. Pamukkale, Türkiye’nin kötü politikalar yüzünden geçmişteki önemine ulaşamayan Pamukkale travertenlerine de sahip bir yer. Tarımın, sanayinin ve turizmin birlikte ayağa kaldıracağı bir ilçe Pamukkale. Sayın belediye başkanımız bu öngörüye, bu vizyona sahip bir başkan. Büyükşehir belediyemizde olacağı gibi burada da temel belediyecilik hizmetlerini vererek üzerine sosyal belediyecilik ile vatandaşlarımızın yaşadığı ekonomik sorunlar karşısında toplumumuza sahip çıkacaklardır. Bunun yanında da hem turizmi hem tarımı destekleyerek burada çok önemli bir başarıyı elde edeceğimize eminim.”

Ertemür ise, “Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’i, Denizli halkımızla birlikte yürekten bir coşku ve heyecanla bekliyorduk. Türkiyemize gelen bahar Denizlimizde de filizlerini verdi. Ülkemizde başlayan baharın Denizli’de temsilcisi olarak bizlere ve örgütümüze güveni ve desteği için kendisine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.