İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu açıklandı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu...

İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu açıklandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ekim 2018 Perşembe - 15:21Güncelleme: 18 Ekim 2018 Perşembe - 15:21
İYİ Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu açıklandı

İYİ Parti’nin Mustafa Çobanoğlu başkanlığında oluşturulan Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu açıklandı.

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, İl Başkanı Hasan Akgün ve İl Sekreteri Cemalettin Baydar ile birlikte düzenlediği basın toplantısıyla yönetim kurulunu açıkladı. İlk günkü heyecanla çalışmaya da devam edeceklerini söyleyen Çobanoğlu, “Partimizin önüne çıkarılan maddi manevi tüm engelleri, tüm yasal zorlukları yılmadan, yıkılmadan göğüsleyip bugünlere getirdik. Mücadelemiz bitmedi, bitmeyecek” dedi.

“Çıktığımız bu yolda son nefer olsak da son nefesimiz kalsa da yolumuzdan dönmeyecek, adalet ve hakkaniyetten ayrılmayacağız. Kişisel hırslarımıza yenilmeyecek ve biz olacağız” diyen Çobanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İYİ Parti bir merkez partisidir. Tüm engellere rağmen büyük mesafe katetmiş, iktidar olma yolunda ilerleyen, iktidara alternatif tek partidir. Daha yeni başlıyoruz. Pamukkalei İlçemizin önemi partimiz ve teşkilatımız açısından büyüktür. Bu sebeple hedefimiz de büyüktür. Menzile ulaşmak için ilçemizdeki her mahalleye, her caddeye ve her sokağa girecek, tüm gönülleri fethedeceğiz. Bu anlayışla ilçe yönetimimizi oluşturduk. Yönetimimizde dinamizmi ve tecrübeyi harmanladık. Benim ve yönetimdeki arkadaşlarımın; bizden önceki yönetimden aldığımız çıtayı ekip ruhuyla daha da yükselteceğimize olan inancım tamdır.”

Çobanoğlu, konuşmasının ardından yönetim kurulunu açıkladı. Yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: