CHP ve İYİ Parti’den karşılıklı jestler – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. POLİTİKA
  6. /
  7. CHP ve İYİ Parti’den karşılıklı jestler

CHP ve İYİ Parti’den karşılıklı jestler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 25 Aralık 2018 Salı - 18:32Güncelleme: 25 Aralık 2018 Salı - 18:32
CHP ve İYİ Parti’den karşılıklı jestler

Yerel seçimde ittifak oluşturan CHP ile İYİ Parti arasında karşılıklı jestler dikkati ekiyor. İYİ Parti Heyeti’nin geçtiğimiz pazar günü CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere gerçekleştirilen eğilim yoklamasında aday adaylarını ziyaret etmesinin ardından, bugün de CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıkler ve eğilim yoklamasının galibi Şeniz Süzek Doğan, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Denizli’de ittifak yapan ve Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayan CHP, İYİ Parti’nin adayını destekleme kararı almıştı. İttifakı oluşturan iki partinin il ve ilçe yöneticileri arasındaki olumlu mesajlar ve karşılıklı ziyaretler, ilk günlerdeki gerginliğin azalmasını sağladı.

VARLIKER VE DOĞAN’DAN ZİYARET

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere geçtiğimiz Pazar günü eğilim yoklamasının yapıldığı salona gelen İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, İl Başkanı Hasan Akgün, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ile beraberindeki heyet, aday adaylarına başarı dilemişti.

Bugün de CHP Merkezefeni İlçe Başkanı Tolga Varlıker ve eğilim yoklamasından birinci çıkan Şeniz Süzek Doğan, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı’na iadeiziyaret gerçekleştirdi. Merkezefendi’nin sorunlarının da konuşulduğu ziyarette Varlıker ve Doğan, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci’ye pazar günkü ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.