Serinhisar Belediye Başkanı Gemi bu kez de istifadan vazgeçti – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Serinhisar Belediye Başkanı Gemi bu kez...

Serinhisar Belediye Başkanı Gemi bu kez de istifadan vazgeçti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Kasım 2019 Pazar - 20:36Güncelleme: 17 Kasım 2019 Pazar - 20:46
Serinhisar Belediye Başkanı Gemi bu kez de istifadan vazgeçti

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’den 24 saat içinde iki farklı karar. Bir gün önce CHP’den istifa ettiğini söyleyen Gemi, bugün de “mesajının alındığını” savunarak istifadan vazgeçtiğini duyurdu. Bu karar siyası çevrelerde, “Çocukların küstüm, oynamıyorum tavrından farksız ve şaka gibi” şeklinde yorumlandı.

 

Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, sosyal medya hesabından önce CHP’den istifa ettiğine dair paylaşımda bulundu. O paylaşımda Gemi, “Gördüğüm lüzum üzerine partim Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum. Gerekçelerini daha sonra kamuoyuna açıklayacağım” ifadelerine yer verdi.

• Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, CHP’den istifa etti

İSTİFADAN VAZGEÇTİĞİNİ DE BÖYLE DUYURDU

Bir süre sonra Gemi’den, yeni bir açıklama geldi. O açıklamasında da 17 Kasım’da verdiği istifa kararından vazgeçtiğini belirten Gemi, “35 yıldır mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi saflarında gerek ilçe başkanı, gerekse belediye başkanı olarak Serinhisar halkına hizmet ettim. 17.11.2019 tarihinde partililerimiz arasındaki saygı, sevgi ve vefa duyguları konusundaki hassasiyetimin ilçe yönetimimiz tarafından dikkate alınması amacıyla partimden istifa ettiğimi bildirdim. Mesajımın alınmış olduğunu gördüğüm için 18.11.2019 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir belediye başkanı olarak görevimin başındayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” paylaşımını yaptı.