Divarcı, her gün 10 kilometre yürüdü, 1 milyon kez tokalaştı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Divarcı, her gün 10 kilometre yürüdü,...

Divarcı, her gün 10 kilometre yürüdü, 1 milyon kez tokalaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Şubat 2019 Çarşamba - 12:44Güncelleme: 27 Şubat 2019 Çarşamba - 12:45
Divarcı, her gün 10 kilometre yürüdü, 1 milyon kez tokalaştı

Millet İttifakı’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, “Ekmeğinizi Büyütmeye Geliyoruz” sloganı ile başlattığı seçim çalışmaları kapsamında, 25 ilden büyük olan Pamukkale ilçesini baştan sona gezdi. 68 mahallenin tamamını ziyaret eden Divarcı, toplumun her kesiminden temsilcilerle görüşüp, istek, şikayet ve önerilerini dinledi.

31 Mart yerel seçimlerinde ‘7’den 70’e huzurlu ve mutlu bir Pamukkale’ anlayışı ile mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, ilçenin tamamında saha çalışmalarını tamamladı. Esnaftan pazara, çocuklardan hanelere kadar Pamukkale’yi karış karış gezen Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, projelerini tanıtmaya hız kesmeden devam ediyor.

68 MAHALLEDE HEMŞEHRİLERİ İLE BULUŞTU

Divarcı, 68 mahallede 345 bin nüfusu barındıran ilçede 823 kilometrekare alanı karış karış gezerek, Pamukkaleliler ile bir araya gelirken, gösterilen yoğun ilgi ve projelerinin beğeni bulmasıyla motivasyonunu iyice yükseltti.

Her gün ortalama 10 kilometre kat eden Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, "Gerekirse 20 kilometre yol yürümeye razıyız. Bu enerjimiz yalnızca seçim döneminde değil, belediye başkanlığımız döneminde de devam edecek. Bugüne kadar 1 milyon kez vatandaşlarımızla tokalaştık. Şu anda Pamukkale ilçemiz sınırları içinde gitmediğimiz mahallemiz, yürümediğimiz kaldırımımız kalmadı. İkinci hatta üçündü tur ziyaretlerimize başladık. Ancak bu süreç bizleri yormuyor. Hemşehrilerimizin büyük coşkusu ve güveni ile güçleniyoruz" dedi.