Doğan: Dürüst çalıştık, karşılığını aldık – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Doğan: Dürüst çalıştık, karşılığını aldık

Doğan: Dürüst çalıştık, karşılığını aldık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Nisan 2019 Pazartesi - 16:50Güncelleme: 1 Nisan 2019 Pazartesi - 17:18
Doğan: Dürüst çalıştık, karşılığını aldık

Millet İttifakı’nın adayı olarak girdiği seçimden Merkezefendi Belediye Başkanlığına seçilerek çıkan CHP’li Şeniz Doğan, çalışmaların çok farklı kesimlerin teveccühünü aldığını, dürüst çalışmanın karşılığını kazanarak gördüklerini söyledi.

Merkezefendi’nin ilk kadın Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci ve CHP Milletvekili Kazım Arslan ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi.

Merkezefendi Belediye Başkanlığına iki yıldır hazırlandığını, bu yolda Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ile birlikte yürüdüklerini belirten Doğan, 31 Mart yerel seçimine Millet ittifakı adayı olarak katıldığını, bu ittifakta birlikteliğin güzel tesis edildiğini, kendisine sahip çıkıldığını ifade etti.

Kendisine inanların mutlu ve motive edici çalışma sağladığını anlatan Doğan, “Birçok insanın emeği ve güveni vardı. Onları yolda bırakmamam gerekiyordu. Çok farklı kesimler bize teveccühte bulundu. Şahsıma oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Biz bu seçimde dürüst çalıştık, karşılığını da aldık” dedi.

Merkezefendi’de güzel şeylerin olacağını vurgulayan Doğan, “Güzel projeler yaptık. Biz bu ilçeyi ortak akılla yönetmek istiyoruz. İnsanlara dokunacak projelerim var. Merkezefendi’de güzel şeyler olacak. Ben ittifakın adayı olarak seçildim ama artık parti rozetimi çıkarıyorum. Herkesin başkanı olacağım” diye konuştu.

VARLIKER: ÇEYREK ASIR SONRA SEÇİM KAZANDIK

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ise, istedikleri sonucu elde ettiklerini kaydederek, “En son 1994’te efsane başkan Ali Marım ile seçim kazanmıştık. Çeyrek asır geçti. Bu uzun bir süre. Bu onur ve gurur hepimizin. Kazanmak için çok farklı çalıştık, denenmeyenleri denedik ve bunu sahaya uyguladık. Elde edilen başarı ekip çalışmasının eseridir” ifadelerini kullandı.

DEMİRCİ: ‘GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK’ DEMİŞTİK

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Hakan Demirci de uyumlu ve güzel bir seçim dönemi geçirildiğini söyleyerek, değişimi hedefleyerek yola çıktıklarını, bundan sonra Merkezefendi’de değişimin yaşanacağını ifade etti. Demirci, “Kazanmaya inandkık, başardık. Gururluyuz, mutluyuz, onurluyuz. ‘1 Nisan’da güneş farklı doğacak’ demiştik. Şimdi Şeniz Başkanı izlemeye devam edelim” dedi.