Şeniz Doğan’a ‘kömür değil, hizmet istiyoruz’ diye dert yandılar – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Şeniz Doğan’a ‘kömür değil, hizmet istiyoruz’...

Şeniz Doğan’a ‘kömür değil, hizmet istiyoruz’ diye dert yandılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Şubat 2019 Pazartesi - 22:22Güncelleme: 18 Şubat 2019 Pazartesi - 22:23
Şeniz Doğan’a ‘kömür değil, hizmet istiyoruz’ diye dert yandılar

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, mahalle mahalle gezerek vatandaşlar ile buluşuyor. Bu kez kırsal alandaki Üzerlik ve Aşağışamlı mahallelerine giden ve çalınmadık kapı bırakmayan Doğan’a vatandaşlar, 5 yıldır gelmeyen hizmetten dert yanarak “Kömür değil, hizmet istiyoruz” dedi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Merkezefendi’nin tarımsal üretim merkezi olan Üzerlik ve Aşağışamlı mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar ile sohbet edip, sorunlarını dinleyen Doğan, 1 Nisan’dan itibaren bu mahallelere vakit kaybetmeden gereken hizmetlerin verileceğini söyledi.

Kendilerinden 5 yıl önce kendilerine kömür karşılığında oy istenildiğini kaydeden vatandaşlar, “5 yıldır gelip giden yok. Hiçbir hizmet alamadık. Biz kömür değil, hizmet bekliyoruz. Bu hizmetlerinde sizin sayenizde mahallemize geleceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

“SAĞLIK OCAĞIMIZ YOK”

Hastalandıkları zaman gidebilecekleri yakın bir sağlık kuruluşu olmadığını dile getiren vatandaşlar, sağlık ocağı eksikliğinden yakındı, hastalandıklarında kilometrelerce yol gitmek zorunda kaldıklarını belirtti ve sağlık ocağı istediklerini bildirdi.

“KAPALI KAPILAR ARDINDAN OTURAN BAŞKAN OLMAYACAĞIM”

“Ulaşılmayan, kapalı kapılar ardında oturan bir başkan olmayacağım” sözünü veren Doğan, seçildiğinde yapacağı işler arasında “Başkan Mahallemde” projesinin de yer aldığını, bu kapsamda haftanın 5 günü mahallelerde vatandaşlar ile buluşacaklarını, sorunları yerinde dinleyip, yerinde çözüm üreteceklerini söyledi.

Sağlık ocağı taleplerine de yanıt veren Şeniz Doğan, “İki mahallemiz için ulaşımı kolay bir noktada ve her iki mahalle sakinlerine hizmet verecek bir aile sağlığı merkezi kurmak istiyoruz. Bu kapsamda proje ekibimiz gerekli çalışmaları başlattı. Herhangi bir engel çıkmaz ise seçimin hemen ardından aile sağlığı merkezi için start vereceğiz” dedi.

“HEMZEMİN GEÇİDİMİZ AÇILSIN”

Üzerlik ile Aşağışamlı mahallelerini birbirine bağlayan hemzemin geçidinin 3 yıl önce kapatılıp, iki mahalle arasında başka bir yol düzenlemesi yapıldığına dikkat çeken vatandaşlar, bu durumdan da şikayet etti. “Yolumuz kapatıldı. Karşı mahalleye geçmek için onca yolu kat ediyoruz. Bizler yolun tekrar açılmasını istiyoruz” talebinde bulundu. Doğan ise, “Meclis üyesi olduğum dönemde mahallenin bu sorununu biliyordum. Bu yolu açacağım, söz veriyorum” diye konuştu