Kılıçdaroğlu’ndan Merkezefendi’de eğilim yoklaması sözü alındı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Kılıçdaroğlu’ndan Merkezefendi’de eğilim yoklaması sözü alındı

Kılıçdaroğlu’ndan Merkezefendi’de eğilim yoklaması sözü alındı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Aralık 2018 Pazartesi - 22:57Güncelleme: 17 Aralık 2018 Pazartesi - 22:57
Kılıçdaroğlu’ndan Merkezefendi’de eğilim yoklaması sözü alındı

CHP Denizli Örgütü, Ankara’ya çıkarma yaptı. Genel Başkan Kemal Kılçdaroğlu ile görüşen Denizli Heyeti, Merkezefendi ilçesinde 3 adayı katılacağı eğilim yoklamasına onay verdi.

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, kalabalık bir heyetle bu sabah gittiği Ankara’da, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İYİ Parti ile Denizli Büyükşehir’de yapılacak ittifakın Denizli Örgütü’nde sıkıntı yarattığını aktaran heyete Kılıçdaroğlu, “İYİ Parti ile bir anlaşma yaptık, söz verdik. Bundan dönülmeyecek” dedi.

MERKEZEFENDİ İÇİN PM BEKLENMEDEN SÖZ ALINDI

Merkezefendi ilçesinde belediye başkan adayının eğilim yoklamasıyla belirlenmesi talebi de Kılıçdaroğlu’na aktarıldı. İl Başkanı Mahir Akbaba, bu talebin olumlu karşılandığını, yarın yapılacak Parti Meclisi’nden karar çıkması beklenmeden eğilim yoklaması sözünün alındığını söyledi.

“Eğilim yoklaması ne zaman olacak?” sorumuza Akbaba, “Bu pazar olsun istiyoruz. Merkezefendi İlçe Başkanımız Tolga Varlıker, çalışmalara başladı. Eğilim yoklaması delege bazında olacak” yanıtını verdi.

3 İLÇENİN DAHA AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Yarın yapılacak Parti Meclisi toplantısı sonrası Baklan, Honaz ve Kale belediye başkan adaylarının açıklanmasını talep ettiklerini ifade eden Akbaba, “Daha önce açıklanan 9 adayımızın devam etmesini, ayrıca birden fazla adayın bulunduğu Çal ve Çardak’ta da eğilim yoklaması yapılmasını istedik” dedi.

D20HABER YAZMIŞTI

CHP İl Örgütü’nün Ankara’da yapacağı görüşmelerde Merkezefendi ile birlikte Çal ve Çardak’ta da eğilim yoklaması isteyeceğini duyurmuştu.