Kılıçdaroğlu, son görev için Denizli’de – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Kılıçdaroğlu, son görev için Denizli’de

Kılıçdaroğlu, son görev için Denizli’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2019 Cumartesi - 12:54Güncelleme: 8 Haziran 2019 Cumartesi - 16:40
Kılıçdaroğlu, son görev için Denizli’de

Cumhuriyet Halk Partisi( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze töreni için Denizli’ye geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın cenaze töreni için Denizli’ye geldi.

Kılıçdaroğlu’nu havaalanında Gülizar Biçer Karaca ve CHP İl Başkanı Mahir Akbaba karşıladı. CHP Lideri, daha sonra cenaze törenine katılmak üzere Müftü Ahmet Hulusi Camisi ve Külliyesi’ne geldi.



Burada Kazım Arslan'ın eşi Nursel Arslan ve oğlu Mesut Arslan'a başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, cenaze töreni sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Kazım Arslan'ın başarılı bir milletvekili olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, "Hayırsever bir insandı. Hiçbir siyasi parti ayırımı yapmaksızın bütün Denizlilileri ve vatandaşları kucaklıyordu. Ahlaklı, sevecen, yardımsever bir insandı. Denizli bugün onu bağrına bastı. Çok güzel uğurladık. Allah rahmet eylesin" dedi.