CHP Merkezefendi’de ilk aday adayı Sabri Yıldız – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Merkezefendi’de ilk aday adayı Sabri...

CHP Merkezefendi’de ilk aday adayı Sabri Yıldız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2018 Cumartesi - 17:43Güncelleme: 6 Ekim 2018 Cumartesi - 17:43
CHP Merkezefendi’de ilk aday adayı Sabri Yıldız

CHP Merkezefendi Belediye Meclisi üyesi Sabri Yıldız, başkanlık görevine talip olduğunu söyleyerek aday adaylığını açıkladı.

CHP İl Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Sabri Yıldız, ülkenin adı konulmamış bir ekonomik kriz  ile karşı karşıya bulunduğunu, 16 yıllık AKP iktidarının yanlış politikalar uyguladığını, bunun sonucunda  deniz bittiğini, inşaat ekonomisinin sonuna  gelindiğini, bu tablonun yerel yönetimlerde de  kendini gösterdiğini söyledi.

“YÜKSEK YAŞAM STANDARDINDA BİR MERKEZEFENDİ”

Bu olumsuz tabloya karşı Merkezefendi’yi bir marka belediye yapmak için 2 yıldır hummalı bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Yıldız, “İnsanların yüzünün güldüğü, sorunları çözülmüş,  yüksek yaşam standartlarına kavuşmuş bir şehirde yaşamak tüm Merkezefendilillerin hakkıdır. Bunu gerçekleştirmek için çıktığımız yolda hiç durmadan çalışacağımıza ve başaracağımıza da kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

“UYUMLU VE BARIŞ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

“Bizler Merkezefendi’nin birleştirici ve bütünleştirici gücü olarak çıktığımız yolda çalışmalarımızla, projelerimizle, ilkelerimizle tüm ilçe halkını kucaklayacağız. Uyumlu, barış içinde çalışacağız” diyen Yıldız, şöyle devam etti:

“İl Örgütümüzle, ilçe örgütlerimizle, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla, tüm üyelerimizle uyum içinde çalışacağız. Kısacası, Merkezefendi’nin birleştirici ve bütünleştirici gücü olacağız.

Çözüm odaklı, ekip çalışmasına inanan, sonuç almaya yönelik bir anlayış içinde olacağız.

“MERKEZEFENDİ’Yİ KÜLTÜR VE SANATTA MERKEZ YAPACAĞIZ”

Merkezefendi’yi  turizmde hak ettiği yere getireceğiz. Merkezefendi caddeleri ve sokaklarıyla 24 saat cıvıl cıvıl yaşayan bir kent kimliğine bürünecek. Bir esnaf çocuğu olarak Kaleiçi’nin hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız. CHP iktidarında Trafik sorunlarının çözüldüğü toplu ulaşımın sağlandığı bir Merkezefendi ‘de birlikte yaşayacağız.

Eğitime sadece fiziki destek vermeyeceğiz. Eğitimde dünya gençleriyle yarışan, dünyaya meydan okuyan Mustafa Kemal Atatürk dediği gibi üreten, icat eden bir yapıya getireceğiz. Merkezefendi’yi herkesin tercih ettiği bir kent merkezine dönüştüreceğiz. En büyük güç, iyi eğitilmiş insan gücüdür. Gençlerine iş bulmuş, belediye olanaklarını üreten gençlere sunmuş bir belediyeciliği hep birlikte yaratacağız.

“2019’DA MERKEZEFENDİ  BELEDİYESİ’NDE CHP İKTİDARI OLACAK”

Kadınlarımızın çalışması, iş bulması için tüm olanaklarımızı seferler edeceğiz. Kadınların iş yaşamına daha fazla katılması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Tüm bu çalışmalarımızda liyakatı esas alacağız. Görevimizi insan odaklı, hiçbir ayrım gözetmeden gerçekleştireceğiz. Partimizle ve partililerimizle birlikte 2019 yılında Merkezefendi Belediyesi’ni mutlaka alacağız. Biz buna hazırız ve yürekten inanıyoruz. 2019 yılında Merkezefendi  Belediyesi’nde CHP iktidarı olacak.”