Doğan’dan çalışan kadınlara kreş sözü – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Doğan’dan çalışan kadınlara kreş sözü

Doğan’dan çalışan kadınlara kreş sözü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Şubat 2019 Perşembe - 20:49Güncelleme: 28 Şubat 2019 Perşembe - 20:50
Doğan’dan çalışan kadınlara kreş sözü

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, çalışan annelerin en önemli sorunlarından birisinin çocuk bakımı olduğuna dikkat çekerek, göreve geldiklerinde işçilerin ağırlıkta olduğu mahalleler başta olmak üzere kreşler açacaklarını bildirdi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmalarında temposunu yükseltirken, bir yandan mahalle gezilerine devam ediyor, diğer yandan sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyor. Doğan, bu kapsamda Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları Derneği (DİMSİAD) yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Kazım Arslan’ın da hazır bulunduğu toplantıda inşaat sektörü, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve yerel yönetimler üzerine fikir alış verişinde bulunan Doğan, projelerini anlatarak destek istedi.

Dernek Başkanı Murat Tumcer ve DİMSİAD heyetinin, Merkezefendi’ye ve projelere dair sorularını samimiyetle yanıtlayan Doğan, “Planlaması yapılan yapısal projelerimiz konusunda fikir alışverişi içerisinde olacağız. Sektörün tüm bileşenlerinin fikrini alarak, ortak akılla üretim yapacağız” dedi.

SALİHAĞA, ÇELTİKÇİ VE SEVİNDİK GEZİSİ

Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Salihağa, Çeltikçi ve Sevindik mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların “Mahallemize bir çivi bile çakılmadı. Yetim çocuğu gibiyiz” şeklindeki yakınmaları üzerine Doğan, hizmette adalet sözü verdi.

Eşit hizmet sunulacağını ve kimsenin kendini dışlanmış hissetmeyeceğini dile getiren Doğan, “Öncelikli olarak hiç hizmet alamayan mahallelerimizi, diğer mahallelerimiz ile aynı seviyeye çıkaracağız. Tüm mahallelerimizde temel belediyecilik hizmetleri ile ilgili şikayetleri ortadan kaldıracak çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.

FABRİKA ÇALIŞANLARINA KREŞ SÖZÜ

Hacıeyüplü Mahallesi’ndeki fabrikalarda çalışan işçilerle de bir araya gelen Şeniz Doğan, istihdam ve üretim odaklı tüm projelere destek olacaklarını vurguladı. Fabrikalarda çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Doğan, gelen bir soru üzerine “İşçilerin ağırlıkta olduğu mahalleler başta olmak üzere kreşler kuracağız. Bu kreşlerimiz ihtiyaçlar doğrultusunda ve vardiyalı çalışan ailelerin derdine derman olacak şekilde hizmet verecek. Merkezefendi’de, üretim merkezli bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Üretime katkı sağlayan işçilerimiz için elimizden gelen desteği sunacağız” dedi.

TV EKRANINDAN NET MESAJ

Yerel bir televizyon kanalına da konuk olan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, sorularını yanıtladı. Doğan “Mevcut yönetimin verip, tutmadığı sözler var. Bunu tüm vatandaşlarımız görüyor. Bizim projelerimiz yapabileceğimiz, ihtiyaca dayalı projeler. Proje kitapçılığımızdaki tüm projeleri 5 yıllık süreç sonunda tamamlanmış olacak. Vatandaşlarımız bizlere destek olsun, Merkezefendi’yi beraber yönetelim. Gittiğimiz her yerde vatandaşların yoğun bir ilgisi var. Gençler ve kadınlar bizlere çok sahip çıkıyor. Yapmacık davranmıyorum ve vatandaşlar bunun farkında. Sokakta karşılaştığımız insanlar, ‘aparsa bu işi kadınlar yapar’ diyerek, destek oluyor. Motivasyon kaynağımız bu destek ve geri dönüşler” diye konuştu.

TARIM SEKTÖRÜNÜN NABZINI YOKLADI

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleşen 15. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı’na da giden Şeniz Doğan, fuarın tüm katılımcılara ve çiftçilere hayırlı olmasını diledi. Doğan, tarımsal üretimin önemine işaret ederek, tarımsal kalkınma adına hayata geçirecekleri projeler ile vatandaşın yüzünü güldüreceklerini söyledi.