Şeniz Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Şeniz Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleri ile...

Şeniz Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Mart 2019 Salı - 19:12Güncelleme: 5 Mart 2019 Salı - 19:22
Şeniz Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Erzurumlular Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Doğan, Merkezefendi’de kimsenin oturduğu mahalle, doğum yeri ya da siyasi kimliği yüzünden ötekileştirilmeyeceğini söyledi.

Millet İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı CHP’li Şeniz Doğan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Mahalle ziyaretleri ve kahvehane toplantıları gerçekleştiren Doğan, STK yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi, televizyon programına katıldı.

ERZURUMLULARA “ÖTEKİLEŞTİRME OLMAYACAK” SÖZÜNÜ VERDİ

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan Erzurumlular Derneği yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Şeniz Doğan, Dernek Başkanı Yakup Odunkesenler ve diğer katılımcıların taleplerini dinleyerek, çözüm önerilerini görüştü.

Mevcut yönetimin ötekileştirme politikalarından şikayetçi olan Erzurumlulara kendi dönemlerinde asla böyle bir politika gütmeyeceklerine söz veren Doğan, “Merkezefendi için en büyük projemiz, sevgi, huzur ve kardeşlik. Biz kardeşlik tohumları ekerek Merkezefendi’de herkesin huzurlu ve sevgi içinde yaşamasını hedefliyoruz. Buradan Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarıma söz veriyorum. Hiç kimse oturduğu mahalle, doğum yeri ya da siyasi kimliği yüzünden ötekileştirilmeyecek” dedi.

ATATÜRK PORTRESİ HEDİYE ETTİLER

Bu arada, Halk Caddesi’nde bulunan esnafı da ziyaret Doğan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Şeniz Doğan’a destek vereceklerini söyleyen Halk Caddesi esnafından Mercan Gayrimenkul sahipleri Alican Eryılmaz ve Alaattin Dağdeviren, Doğan’a Atatürk portresi hediye ederek başarılar diledi.