Horzum: Rakibim yok demiştim – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. Horzum: Rakibim yok demiştim

Horzum: Rakibim yok demiştim

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 16 Aralık 2019 Pazartesi - 07:31Güncelleme: 16 Aralık 2019 Pazartesi - 07:37
Horzum: Rakibim yok demiştim

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, kongre sonrasındaki teşekkür konuşmasında, “Rakibim yok demiştim. Osman Saruhan ve Tolga Varlıker ile olsak olsak yol arkadaşı oluruz, devrim arkadaşı oluruz” ifadelerini kullandı.

CHP Merkezefendi. 3. Olağan Kongresi’nin tamamlanmasının ardından adaylardan Tolga Varlıker’in davetiyle il başkanı Mahir Akbaba, yeni seçilen ilçe başkanı Ali Osman Horzum ve adaylardan Osman Saruhan birlikte kürsüye çıktılar.

TEŞEKKÜR ETTİ

Varlıker, halefini kutladı ve başarılar diledi. Saruhan da Horzum’u kutladı. CHP Merkezefendi’nin yeni İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ise, teşekkür konuşmasıyla partililere seslendi. Horzum, Kürsüde söylemiştim. Rakibim yok dedim, hiçbiri rakibim değil; Osman Saruhan ve Tolga Varlıker ile olsak olsak yol arkadaşı oluruz, devrim arkadaşı oluruz. Size verdiğim sözü ilk gün tutuyorum. Bundan sonra beni yollarda, eylemlerde, Cumhuriyet Halk Patrisi’ne yakışır söylemlerde, Sağımda Osman Saruhan’ı, solumda Tolga Varlıker’i göreceksiniz. Kaybedenin olmadığı, kazanaını Cumhuriyet Halk Partisi olduğu kongremiz hayırlı olsun. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AKBABA: CHP’YE YAKIŞAN TABLO OLDU

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba da, kongreye katılanlara ve adaylara teşekkür ederek, “Sol duyulu bir tavırla hareket ettiniz. Bunu en güzel örneğini de bugün bu salonda verdik. Kavgasız, gürültüsüz Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan bir tablo oldu. Her aday birbirine minik jestlerde, iltifatlarda bulundu. Nezaketein siyasetin önünde olduğunu gösterdiler” dedi.