CHP Bozkurt İlçe Binası açıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. CHP
  6. /
  7. CHP Bozkurt İlçe Binası açıldı

CHP Bozkurt İlçe Binası açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Nisan 2017 Cumartesi - 15:55Güncelleme: 8 Nisan 2017 Cumartesi - 15:55
CHP Bozkurt İlçe Binası açıldı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bozkurt İlçe Binası’nın açılışında yaptığı konuşmada, referandumla ilgili AK Partililerin bile kafasının karışık olduğunu söyledi.

CHP Bozkurt İlçe Örgütü kendi binasına kavuştu. Satın alınan bir daire iç düzenlemedi yağılarak CHP Bozkurt İlçe Örgütü Binası olarak hizmete sunuldu. Binanın açılış törenine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Denizli milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ile Söke, Bekilli, Evciler ve Dazkırı belediye başkanları katıldı.

“REFERANDUMDA HAYIR ÇIKACAK”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, açılış töreninde yaptığı konuşmada, 16 Nisan’da yapılacak referandumdan hayır çıkacağına inandığını söyledi. Özel, “Bu bir siyasi parti seçimi değil. Bu bir memleket meselesidir. AK Partililerin bile kafası karışık. Onların içinde tanıdığım arkadaşlar var. AKP’den de hayır oyu verecek önemli bir kesim bulunuyor. Özellikle ülkücü taban ise, kesinlikle hayır diyecek. Referandumda sandıktan hayır çıkacağından yüzde yüz eminim. Türkiye’yi bu ülkenin evlatları tek adama vermez” dedi.