Zeybekci: Kılıçdaroğlu tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Zeybekci: Kılıçdaroğlu tek ayak üstünde 40...

Zeybekci: Kılıçdaroğlu tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Mart 2017 Cuma - 12:09Güncelleme: 31 Mart 2017 Cuma - 12:09
Zeybekci: Kılıçdaroğlu tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ziraat Odaları temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda eleştiri oklarını CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelterek, “Tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor” ifadesini kullandı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim bölgesi Denizli’de referandum çalışmalarına devam ediyor. Ziraat Odaları temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen Zeybekci, 16 Nisan’daki referandumu Türkiye’nin bekası için en önemli mesele olarak gösterdi ve evet oyları için destek istedi.

*“16 NİSAN CHP’NİN KURTULUŞ GÜNÜ”

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklenen Bakan Zeybekci, “CHP’li kardeşlerinizin de elinden tutun ve onlara gerçeği anlatın. Çünkü ana muhalefetin başındaki isim tek ayak üstünde 40 yalan söylüyor. Biliyor ki 16 Nisan’da evet çıkarsa kendi o partinin başında kalamayacak. Aslında sandıktan çıkacak evet, CHP’yi de yüzde 20-25’lik kısır aralıktan kurtaracak. 16 Nisan CHP’nin de kurtuluş günüdür” dedi

*TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE EVET OYU İSTEDİ

Denizlililerden referandumda evet oylarının Türkiye ortalamasının üzerine çıkmasını isteyen Zeybekci, “Türkiye bir devrim gerçekleştiriyor ve Denizli de burada çok önemli. Şimdi Denizli milliyetçiliği zamanıdır. Şunu unutmayın ki, her horoz kendi çöplüğünde, Denizli horozu her yerde öter” diye konuştu.