Zeybekci: İnşallah cumartesi göreceğiz – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Zeybekci: İnşallah cumartesi göreceğiz

Zeybekci: İnşallah cumartesi göreceğiz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Kasım 2018 Perşembe - 13:59Güncelleme: 22 Kasım 2018 Perşembe - 14:04
Zeybekci: İnşallah cumartesi göreceğiz

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için ilk kez konuştu. Zeybekci, katıldığı bir programda İzmir’i “mahallenin en güzel kızına” benzeterek, “Kim istemez? İnşallah cumartesi göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı, NTV ve Özgencil Grup iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Ege Ekonomik Forum'unun "Değişen Küresel Ekonomik Sistemde Nasıl Doğru Konumlanabiliriz" başlıklı oturumunun açılışında konuştu.
Burada program öncesinde gazetecilerin AK Parti'den İzmir'den büyükşehir belediye başkanlığına aday olup olmadığına ilişkin soruları yanıtladı.

Partinin ve Cumhurbaşkanı'nın görev tebliğ etmesi halinde bu durumun kendisi için onur olacağını ve hizmetkar belediyeciliği İzmir'e getirmek için son gayretine kadar çalışacaklarını dile getiren Zeybekci, şunları kaydetti:

"Görev tebliğ edilmesi halinde en iyisiyle yapacağımızı bilmenizi isterim. Takdir edersiniz ki böyle şeylerin öncelikle partimiz tarafından tebliğ edilmesi lazım. Şu anda yapılmış bir tebligat yok. Biz de sizler gibi bir şekilde görüşüldüğünü, ciddi olarak değerlendirildiğini biliyoruz. İnşallah cumartesi göreceğiz. İzmir için hayırlısı neyse o olsun. İzmir bu Anadolu coğrafyasının doğuştan en güzel şehri. Ben İzmir'in en güzelini hak ettiğine inanıyorum. Güzeli ve iyisi neyse o olsun. İzmir'in geleceğini yeniden inşa etme adına en iyi hizmetkar kim olacaksa onun olmasını temenni ederim. İzmir mahallenin en güzel kızı. Kim istemez? İzmir Anadolu'nun en güzel kızı. En güzel şehri. Doğuştan en güzel şehri. Hayırlısı olsun."

İZMİR (AA)