Yıldırım: Ödemiş, Denizli’ye çok yakın – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Yıldırım: Ödemiş, Denizli’ye çok yakın

Yıldırım: Ödemiş, Denizli’ye çok yakın

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Haziran 2018 Salı - 09:15Güncelleme: 12 Haziran 2018 Salı - 09:15
Yıldırım: Ödemiş, Denizli’ye çok yakın

Yıldırım, açılışı gerçekleştirilen Sabuncubeli Tüneli'nde, Habertürk Televizyonu'ndaki "Türkiye'nin Nabzı" programına konuk oldu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli mitingindeki Ödemiş diyaloğuna da değinerek, “Ödemiş, Denizli’ye çok yakın” açıklamasını yaptı.

Yıldırım, muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli mitinginde İzmir'in Ödemiş ilçesinden gidenlerin olmasını "AK Parti seçim meydanlarında halkı oradan oraya taşıyor" diye eleştirmesiyle ilgili soruya da Ödemiş'le Denizli'nin birbirine çok yakın yerler olduğu cevabını verdi. Bazı insanların merak ettiğini, Cumhurbaşkanı'nı izlemeye gidenlerin ayıplanamayacağını dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti:

"Muhalefetin derdi, ne boşluk bulurum nereyi nasıl istismar ederim, derdi o. Mitingde Ordu'da 'efendim Başbakan boş meydana konuşuyor' diyor. Daha ben meydana gitmemişim, miting saati gelmemiş. İnsanlar yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Meydanı çekiyor, benim fotoğrafımı da oraya monte ediyor. Algı operasyonu yapıyorlar. Ne yaparsa yapsınlar, milletle bizim aramızdaki sevgi bağını koparamazlar."

AA