Tin: Toplumun tüm kesimlerine hizmet ediyoruz – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Toplumun tüm kesimlerine hizmet ediyoruz

Tin: Toplumun tüm kesimlerine hizmet ediyoruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Ocak 2019 Cumartesi - 10:23Güncelleme: 5 Ocak 2019 Cumartesi - 10:23
Tin: Toplumun tüm kesimlerine hizmet ediyoruz

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, üretim yapan herkesi desteklediklerini, sadece elit kesime değil toplumun tüm kesimine hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Kaymakam Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakçı ile birlikte Tavas’ın Balkıca ve Yorga mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla sohbet eden ve taleplerini dinleyip, sorularını yanıtlayan Tin, “AK Parti iktidarı olarak geçmiş iktidarların yaptığı gibi bir elit kesime hizmet etmiyoruz. Biz Anadolu’muzun her bir noktasında yaşayan tüm vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bizim derdimiz şehir merkezlerinde ne varsa ilçe merkezlerinde o olsun. İlçe merkezlerimizde ne varsa mahallelerimizde o olsun. Bu inanç ve azimle çalışıyoruz. İktidar olarak eğitimden sağlığa, güvenlikten ulaşıma hemen her alanda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanların kat be kat üstünde hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz” dedi.

“GÖNÜL ALIYORUZ”

“Yaptığımız her icraatımızla vatandaşlarımızın gönlünü almaktan başka bir gayemiz yok” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Sizler her seçimde bizlere destek verdiniz. Bizler de yüzünüzü kara çıkarmadık. Verdiğimiz her sözü tuttuk. Kısacası sizden aldığımız desteğin hakkını vermeye gayret ettik. Bundan sonra da aynı şekilde sizlere hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmamızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Biz başka siyasi anlayışların yaptığı gibi yalan bütçeler hazırlamadık. Her dönem hizmet odaklı, kalkınma ve büyüme odaklı bütçeler hazırladık. Hazırladığımız her bütçenin sizlere geri dönüşü oldu. Milletten uzak bütçelerle sizlerin huzuruna elhamdülillah daha hiç çıkmadık, çıkmayız da. Rabbim bizlere, sizlere hakkıyla hizmet edebilmeyi nasip etsin” dedi.

“SULANABİLİR ARAZİ MİKTARINI ARTIRDIK”

Denizli’nin, özellikle Tavas Ovası’nın verimli toprakları olduğuna işaret eden Tin, “Ülkemizin verimli topraklarını canlandırma konusunda kararlıyız. Bu anlamda alınan kararlar gereği Denizli’miz başta olmak üzere Türkiye genelinde sulanabilir arazi miktarını 65.3 milyon dekara çıkardık. Bunu daha da artıracağız. Üreten, istihdam sağlayan, her sektörü ayakta tutmak ve daha da büyütmek bizim temel görevimiz. Yerel tohumların korunması ve yetiştiricilerin yaygınlaştırılması Arazi toplulaştırması konusunda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca verimli topraklarımızı korumak için de her türlü önlemi almaktan geri durmuyoruz” diye konuştu

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Tin, Balkıca Mahallesi’nde kalp krizi sonucu vefat eden emekli polis memuru Mürsel Özlen ile ani vefatıyla mahalle sakinlerini üzen Yorga Mahallesi muhtarı Ramazan Öneri’nin ailelerine taziye ziyaretlerinde de bulundu.