Tin: Milletimiz bizi bağrına basıyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Tin: Milletimiz bizi bağrına basıyor

Tin: Milletimiz bizi bağrına basıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2018 Cumartesi - 13:28Güncelleme: 16 Haziran 2018 Cumartesi - 13:28
Tin: Milletimiz bizi bağrına basıyor

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, milletin AK Parti’yi bağrına bastığını ve her zaman destek verdiğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Şahin Tin, baba ocağı Serinhisar’a bayram ziyaretinde bulundu. Ayaz Mahallesi’nde ailesi, akrabaları ve hemşehrileriyle bayramlaşan Tin, daha sonra Serinhisar, Honaz ve Güney ilçelerini ziyaret etti.

“MİLLETİMİZLE OMUZ OMUZAYIZ”

Bayramlarda bir arada olmanın coşkusunu yaşadıklarını belirten Tin, “Ramazan Bayramı coşkusunu ve heyecanını yüzlerde görmek, halkımızın tebessümüne tanıklık etmek, bizim için tarifi imkânsız bir huzur kaynağı. Her zaman olduğu gibi bayramda da, vatandaşlarımızla bir arada olabilmenin coşkusunu yaşıyoruz. Bayram kardeşçe kutlandığında, coşku paylaşıldığında, yüzlerde tebessüm oluştuğunda, kısacası milletimizle beraber olduğumuzda güzelleşiyor, keyifli hale geliyor ve daha bir anlam kazanıyor. Biz bu milletin içinden çıktık. Milletimiz ile birlikte var olduk ve her zaman milletimiz ile iç içe ve omuz omuza olmayı sürdürüyoruz. Rabbimden nice bayramlarda daha bizlere milletimizle birlikte olabilmeyi nasip etsin” dedi.

Her zaman, bu milletin hizmetkârı olmaktan şeref duyduğunu ifade eden Tin, “Bu aziz millet bizi her zaman bağrına bastı. Çaldığımız kapılar sonuna kadar açıldı. Milletimiz her daim yüzümüze tebessümle baktılar. Bu bayram da bizlerden bu teveccühü esirgemediler. Tarih boyunca hep fedakâr, kanaatkâr olan, her daim ‘Önce devlet’ diyen bu milletin hizmetkarı olmak herkese nasip olmaz. Bu anlamda ifa ettiğim görevi namusum ve gurur kaynağım olarak görüyorum. Rabbim imkân verdiği sürece de, her ne makam ve sıfatla olursa olsun, son nefesime kadar milletime hizmet etmeye gayret göstereceğim” diye konuştu.