Miting alanından notlar – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Miting alanından notlar

Miting alanından notlar

A- A+
Engin ÜNAL / D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2019 Perşembe - 14:05Güncelleme: 21 Şubat 2019 Perşembe - 18:08
Miting alanından notlar

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli mitingi 29 Ekim Bulvarı'nda yapılıyor.

Miting alanı çevresinde ve giriş kapılarında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Miting alanına girişte vatandaşlar üst aramasindan geçirildi. Polis deyim yerindeyse kuş uçurtmadı.

Alanın kürsü önündeki bölümün sol tarafı kadınlara ayrıldı. Kadınlar, sloganlarıyla Erdoğan'a sürekli destek verdi.

Erdoğan'ın gelişi beklenirken Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 19 ilçedeki belediye başkan adayı platforma davet edilerek tanıtıldı.

Bu arada kürsüye çıkan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Millet İttifakı'nı zillet ittifakı olarak nitelendirdi. Cumhur İttifakı ortalarından MHP ve BBP'ye teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da alanı dolduranlara teşekkür ederek, hizmet belediyeciliği ile tüm Denizli'ye hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyledi. Alt yapıyı yenilediklerini kaydeden Zolan, "Denizli'yi parmakla gösterilen şehir yaptık. Bunları hep birlikte yaptık" dedi.

Mitingin son bölümünde Erdoğan, kadınlara hediye olarak keyif çayı dağıttı. Cumhurbaşkanı, bez torbalar içindeki çayları atarken "akşam keyifle yudumlayın" dedi.

Miting alanında sonlara doğru ayrılmalar başladı. Erdoğan'ın konuşmasını bitirmesinden sonra ayrılanlardan birisi de Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven oldu.

Fotoğraflar: Engin Ünal