Mehmet Teke, hızlı başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Mehmet Teke, hızlı başladı

Mehmet Teke, hızlı başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Kasım 2018 Cuma - 11:46Güncelleme: 16 Kasım 2018 Cuma - 11:46
Mehmet Teke, hızlı başladı

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Pamukkale ilçesindeki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşen Mehmet Teke, "Vazgeçilmez bir sevda ile bağlandığım bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek için yola çıktım" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamasının ardından hızlı bir şekilde çalışmalarına başlayan Mehmet Teke, Pamukkale ilçesindeki birçok mahalleye ziyaretler düzenledi. AK Parti'nin Pamukkale ilçesindeki mahalle başkanları ve vatandaşlarla görüşen Mehmet Teke, hizmet çıtasını birlikte daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.

Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Teke, ziyaretler gerçekleştirdiği Akçapınar, Aktepe, Anafartalar, Cumhuriyet, Deliktaş, Dokuzkavaklar, Eldenizli, Fatih, Goncalı, Gökpınar, Güzelpınar, Hürriyet, Irlıganlı, Karahayıt, Karakova, Kayıhan, Kervansaray, Kocadere, Korucuk, Kurtluca, Küçükdere, Pamukkale, Pınarkent, Tekke, Uzunpınar, Yeniköy, Zümrüt ve Akköy mahallelerinde AK Parti mahalle başkanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. Projelerini anlatan Mehmet Teke, vatandaşların görüş ve önerilerini aldı.

"BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

2001 yılında AK Parti Denizli Gençlik Kolları Kurucu İl Başkan Yardımcılığı görevi ile başlayan süreçte partisinde, Denizli Belediyesi’nde ve 2014 yılından sonra da Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin birçok kademesinde görev aldığını anlatan Mehmet Teke, Pamukkale'de hizmet çıtasını daha da yukarı taşımak için destek isteyerek, bunu hep beraber başaracaklarına inandığını ifade etti.

Bugüne kadar Denizli'ye birçok alanda hizmet etmenin gururunu yaşadığını vurgulayan Mehmet Teke, "Vazgeçilmez bir sevda ile bağlandığım bu güzel şehre daha fazla hizmet etmek için yola çıktım. 17 yıl önce başlayan kutlu yürüyüşün bir ferdi olarak Pamukkale ilçemize daha fazla hizmet ve güzellikler getirmek istiyorum. Bunu da inşallah birlikte başaracağız. Rabbim bizleri mahcup etmesin" diye konuştu.