Erdoğan’ın mitinginden sıcağı anlatan totoğraf kareleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Erdoğan’ın mitinginden sıcağı anlatan totoğraf kareleri

Erdoğan’ın mitinginden sıcağı anlatan totoğraf kareleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Haziran 2018 Pazar - 19:18Güncelleme: 10 Haziran 2018 Pazar - 19:21
Erdoğan’ın mitinginden sıcağı anlatan totoğraf kareleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimi için Denizli’de miting düzenledi. 2002’den bu yana Denizli’ye 33’üncü kez gelen Erdoğan’ın bu defa ki mitingi sıcak havada yapıldı. 35 dereceyi bulan sıcak, miting alanında bazılarının bayılmalarına ve fenalık geçirmelerine yol açtı. Sıcaktan korunmak için de ilginç yötemlere başvuranlar oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 29 Ekim Bulvarı’da düzenlediği mitingde konuştu. Saat 13.00 olarak açıklanan miting ancak saat 15.30’da başladı. Miting için erken gelenler ise yakıcı güneşten etkilendi. Sağlık ekipleri aralarda bariyerlerden oluşturulan koridorlar ile bayılan ve fenalık geçirenlere anında müdahale etti. Bazıları da ambulanslara taşınarak tedavileri yapıldı.

Bu arada güneşten korunmak isteyenler ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Miting alanına yerleştirilen fıskiyelerle serinlik yaratılmak istense de çok etkili olmadı. Kimileri şemsiyeyle kendini korumaya alırken, kimileri şapka taktı. Hiçbir şey bulamayanlar ise başlarına karton koli geçirdi. El ve yüzlerini yıkamaları için de vatandaşlara su dağıtımı yapıldı.

FOTOĞRAFLAR: ENGİN ÜNAL