Erdoğan: Denizli gönlümüzün paşasıdır – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Erdoğan: Denizli gönlümüzün paşasıdır

Erdoğan: Denizli gönlümüzün paşasıdır

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Şubat 2019 Perşembe - 16:52Güncelleme: 21 Şubat 2019 Perşembe - 17:11
Erdoğan: Denizli gönlümüzün paşasıdır

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nı dolduran kalabalıktan Denizli’nin farkını 31 Mart’ta göstermesini isteyerek “Denizli yar’dır, yaren’dir gönlümüzün paşasıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de 29 Ekim Bulvarı’nı dolduran kalabalık bir topluluğa seslendi. 13:30’da başlayacağı açıklanan mitingte Erdoğan kürsüye saat 15:10’da geldi. Coşkulu bir kalabalığa seslenen Erdoğan, platforma çıkışı sırasında çalan “nereden nereye geldik, haydi Türkiye” şarkısında da eşlik etti.

“Denizli bugün bir başka güzelsin, ne kadar muhteşemsin” diyerek konuşmasına başlayan Erdoğan, ilçeleri tek tek saydı, ancak dil sürçmesiyle Sarayköy’ü Sarayönü diye anons etti.

Denizli’ye olan güven ve sevgisinden sözeden Erdoğan, “ Denizli yar’dır, yaren’dir, elimizin asası, gönlümüzün paşasıdır. 24 Haziran’da yüzde 48 oy oranı ile şahsımın cumhurbaşkanı seçilmesine verdiğiniz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Cumhur İttifakı’nı da verdiğiz destekle birinci yaptınız. Denizli’de bu potansiyelin daha fazla olduğunu biliyoruz. 31 Mart’ta da tüm Türkiye’ye örnek olacak bir sonuç istiyorum. Denizli’ye 1 numara olmak yakışır” diye konuştu.

“ZİLLET İTTİFAKINA OSMANLI TOKADI YAKIŞIR”

Millet İttifakı’nı illet ittfakı, zillet ittifakı olarak nitelendiren Erdoğan, “Bu ittifakı CHP,HDP,İYİ Parti ile Saadet Partisi’nin oluşturduğunu söyledi. Ardından da “ 31 Mart’ta zillet ittifakına bir osmanlı tokadı yakışır değil mi? Ne kaldı buna 38 gün. Gece gündüz çalışıyoruz. Eş, dost, akraba ulaşıyoruz Cumhur İttifakı’nın tarihi zaferi için Denizli’den kendine yakışanı yapmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

31 Mart’ın sadece belediye başkanı seçimi değil bir beka seçimi olduğunu ve 2023 hedefleri için kritik önem taşıdığını belirten Erdoğan, şöyle devam etti:

“Siyaset gönülleri fethetme sanatıdır. Bunun yolu da hizmetten geçer. Seçimler de millete hesap verme zamanıdır. Biz 17 yılda 14 kez karşınıza çıktık. Yaptıklarımızı anlattık, yapamadıklarımızın hesabını verdik. Rotamızı sizler çizdiniz. Hizmet destanını birlikte yazdık.”

“SEBZEYİ-MEYVEYİ EN UCUZA ULAŞTIRACAĞIZ”

Kendilerine karşı son dönemde yapılan hamlelerden birinin patlıcan, soğan ve sivri biber üzerinden olduğunu anlatan Erdoğan, “Biz ne yaptık? Tanzim satışları başlattık. Akıllarını başlarına almaları çağrısı yapıyoruz. Onları uyarıyorum. Yaptınız yaptınız yapmazsanız 31 Mart’tan sonra TESKOM ile masaya oturacağız. En ücra mahalllere en ucuz fiyatla sebze-meyve ulaştıracağız. Vatandaşı sömürenlerin karşısında olacağız. Buna kim serbest ekonomi diyorsa gelsin külahıma anlatsın” dedi.

ÇİVRİL’E DOĞAL GAZ MÜJDESİ

Konuşmasının son bölümünde Denizli’ye yönelik mesajlarda veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çivril’in yıl sonuna kadar doğal gaza kavuşacağını açıkladı.

Atatürk Stadı’nın Millet Bahçesi yapılacağını ifade eden Erdoğan, 31 bin metrekare alanda yapılacak Millet Bahçesi’nin bin metrekaresini millet kıraathanesinin oluşturacağını, vatandaşın burada çayını bedava yudumlayacağını, simidini ücretsiz yiyeceğini söyledi.

Erdoğan, 24 sağlık tesisinde çalışmaların devam ettiğini, 1000 yataklı şehir hastanesinin ihale aşamasında olduğunu, Denizli-Aydın Otoyolu’nun da 26 Mart’ta ihale edileceğini sözlerine ekledi.

KEYİF ÇAYI DAĞITTI

Konuşmasının bitiminde ön tarafta bulunan kadınlara seslenen Erdoğan “Şimdi sizlere keyif çayı dağıtacağız. Bu çevreci bez torbalarda olacak. Akşam evde keyifle yudumlayın” diye seslendi ve kalabalığın üzerine poşetlerle çay attı.

Miting, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarının kürsüye çağrılmasıyla sona erdi.