Devecioğlu: Kızılyer hizmetlerimizle ihya olacak – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Devecioğlu: Kızılyer hizmetlerimizle ihya olacak

Devecioğlu: Kızılyer hizmetlerimizle ihya olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Mart 2019 Perşembe - 13:22Güncelleme: 7 Mart 2019 Perşembe - 13:22
Devecioğlu: Kızılyer hizmetlerimizle ihya olacak

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, Kızılyer’in hizmetlerle ihya olacağını söyledi.

Honaz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Turgut Devecioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Honaz’ı mahalle mahalle, adım adım geziyor. Kızılyer Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Devecioğlu, büyükşehir statüsüne geçilmesiyle birlikte mahalle olan ve Honaz Belediyesi’nin hizmet alanına dahil edilen Kızılyer’in öncelikli sorunlarını çözmek için harekete geçtiklerini belirterek, şunları kaydetti:

“Ulaşımı rahatlatmak adına Osman Nuri Filiz Caddesi ile Kızılyer arasında kalan yolu genişleterek sathi asfalt kaplama yaptık. Yukarı Kızılyer’deki kahvehaneni tadilatını gerçekleştirdik, sizlere layık hale getirdik. Mahalle mezarlığı çevresine perde beton duvar örüldü. Ki bu mezarlığımızın korunaklı hale getirilmesi bakımından son derece önemliydi. Su tankeri doldurma tankını Yukarı ve Aşağı Kızılyer arasında kalan belediye hizmet alanına taşıyarak, her iki taraf için kolay ulaşılabilir hale getirdik.”

“YOL MEDENİYET DEMEKTİR!”

Ulaşımın rahatlaması ve yolların standart seviyeye çekilmesi konusunda hassasiyet gösterdiklerini vurgulayan Devecioğlu, “Mahallemizde bulunan imar yollarının tamamı stabilize hale getirildi. Yol açma çalışmaları sırasında sulama kanallarının tamamı trapez olarak yenilendi. İmar yolu içerisinde kalan vatandaşlara ait evlerin bahçe duvarlarını yeniden yaptık. Stabilize yolların tamamı kaldırım, bordür döşeme ve sıcak asfalt kaplama yapılarak tamamlandı. Yol deyince bizde akan sular duruyor. Çünkü yol medeniyet demektir. Gidemediğimiz yere hizmet götürmemiz de mümkün değildir” dedi.

“KIZILYER’E HİZMET AKMAYA DEVAM EDECEK!”

Milletin teveccüh göstermesi ve tekrar göreve gelmesi halinde yeni dönemde Kızılyer için güzel projeler hazırladıklarını ifade eden Devecioğlu, “Yeni dönemde mahallemize, park ve spor alanları, halı saha, kapalı pazaryeri kazandıracağız. Yol ve kaldırım düzenlemeleri yapacağız. Doğalgazın getirilmesine öncülük edeceğiz, tarıma destek projelerimizi hayata geçireceğiz. Ayrıca, Honaz Belediyesi dışındaki diğer kamu kurumları ve Büyükşehirin sorumluluğundaki hizmetlerin zamanında yapılması için de aracı ve öncü olmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz bize güvenmeye devam etsinler. Kızılyer, mutlu, huzurlu insanların diyarı olacak inşallah” diye konuştu.