Denizli AK Parti’de 6 ilçenin başkanları değişiyor – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Denizli AK Parti’de 6 ilçenin başkanları...

Denizli AK Parti’de 6 ilçenin başkanları değişiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Eylül 2017 Salı - 08:27Güncelleme: 26 Eylül 2017 Salı - 08:27
Denizli AK Parti’de 6 ilçenin başkanları değişiyor

AK Parti’nin Denizli’deki ilçe teşkilatlarında değişim rüzgarı esiyor. Yapılan kongrelerde değişen 3 ilçe başkanına önümüzdeki günlerde yapılacak kongrelerde 6 isim daha eklenecek. Böylece 14 ilçede 9 başkan değişmiş olacak. Beş ilçe ile ilgili çalışmalar ise henüz sonuçlanmadı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “metal yorgunluğu” açıklamasıyla işaret ettiği teşkilatlarda başkan ve yönetimler değişiyor. Belirlenen takvim çerçevesinde 26 Ağustos’tan bu yana 8 ilçede kongre yapıldı. Kongreler, tek başkan adayı ve tek listeyle gerçekleştirildi.

YENİ SEÇİLENLER

Kongresi tamamlanan ilçelerden Honaz’da Zekeriya Akan’ın yerine Mesut Türkoğlu, Çivril’de Mehmet Celep’in yerine Mehmet Kale, Serinhisar Halil Akoğlan’ın yerine Ali Özcan seçildi.

GÜVEN TAZELEYENLER

Acıpayam’da Nurhayat Şanlı, Kale’de Yılmaz Baylavlı, Tavas’ta Hüseyin İnamlık, Çameli’de Tanju Gökgöz ve Babadağ’da Suat Kaçamaz, kongrelerden güven tazeleyerek çıkan isimler oldu.

6 İLÇEDE DAHA BAŞKAN ADAYLARI BELİRLENDİ

Öte yandan AK Parti İlçe Başkanı Necip Filiz, genel merkez ile yaptıkları istişareler sonucu 6 ilçede daha başkan adaylarının belirlendiğini açıkladı. Buna göre, Baklan’daKamilYapsu’nun yerine M. Emin Giral, Beyağaç’ta DuraliSupçin’in yerine Mustafa Tekin, Bekilli’de Halil Karagöz’ün yerine Abdurrahman Akdoğan, Çal’da Ahmet Kocagöz’ün yerine Yüksel Yılmaz, Güney’de Süleyman Tombal’ın yerine Celal Özbilen ve Sarayköy’deMevlüt Arık’ın yerine Volkan Gezen ilçe başkanlığına seçilecek.

BU İLÇELERDE HENÜZ ADAYLAR NETLİK KAZANMADI

Bu açıklamadan sonra şimdi gözler adayları belirlenmeyen Pamukkale, Merkezefendi, Buldan, Bozkurt ve Çardak’a çevrildi.