Başer’den AK Kadınlar etkinliğine destek – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Başer’den AK Kadınlar etkinliğine destek

Başer’den AK Kadınlar etkinliğine destek

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Aralık 2018 Cuma - 22:43Güncelleme: 14 Aralık 2018 Cuma - 22:43
Başer’den AK Kadınlar etkinliğine destek

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “AK Kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” adıyla düzenlenen kermesin açılışına katıldı.

Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu karşısında düzenlenen kermesin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve vatandaşlar katıldı. Tüm illerde düzenlenen bu kermes, 18 Aralık’a kadar açık kalacak.

Açılış sonrası stantları gezen ve kadınlara her zaman destek olduklarını söyleyen AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Başer, “Teşkilatımızın çalışkan ve bir o kadarda fedakar kadınlarının her zaman yanındayız. AK Kadınlarımız yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir. Bu proje kapsamında biz de kadınlarımıza destek veriyoruz. Kadınların ekonomiye katılımı AK Parti ile zirveye ulaştı” dedi.

AK Parti’ye kayıtlı 4 milyon 600 bin kadın üye olduğunu ve bunların birçoğunun ekonomik olarak kendi özgürlüklerini sağladığını ifade eden Başer, “Kadınlarımızı iş hayatında ve siyasette görmek bizleri gururlandırıyor. Meclis'te AK Parti sıralarında 53 kadın milletvekili bulunuyor. Bu da kadınlarımızın her alanda başarılı olabildiğinin bir kanıtıdır. Kadınlarımızın 15 Temmuz'daki cesaretine, korkusuzluğuna şahit olduk. Siyaseti ve ekonomiyi kadınsız düşünmek hayatı yarım algılamaktır. Bugün burada Ak Kadınlarımıza destek olmak için kermese katıldık ve kadınlarımızın her işte başarılı olduğunu bu kermes vesilesiyle bir kez daha anlamış olduk” diye konuştu.