Ak Partili gençlerden kedilere barınak, kuşlara yuva – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Ak Partili gençlerden kedilere barınak, kuşlara...

Ak Partili gençlerden kedilere barınak, kuşlara yuva

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Ekim 2018 Pazartesi - 16:02Güncelleme: 8 Ekim 2018 Pazartesi - 16:02
Ak Partili gençlerden kedilere barınak, kuşlara yuva

AK Parti Denizli Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ile AK Parti Denizli Gençlik Kolları, düzenlenen etkinlikle sokak hayvanlarına sahip çıkılması çağrısında bulundu. Bu arada yaptıkları barınak ve kuş yuvalarını Çamlık Mesireliği’ne yerleştirdiler.

AK Parti Denizli Çevre Şehir ve Kültür İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Saliha Deveci, Hayvanları Koruma Günü programı kapsamında Gençlik Kolları üyeleriyle ortak bir çalışma gerçekleştirdiklerini, geri dönüşüme katkı amacıyla ikinci el malzemeler kullanarak kedi barınakları ile kuş yuvaları hazırlayıp Çamlık Mesireliği’ne yerleştirdiklerini söyledi.

Hazırlanan mamalarla sokağa bırakılan hayvanların da bu etkinlikte beslendiğini kaydeden Deveci, “Hayvanların yaşam hakkını korumak, sahipsiz hayvanlara uygulanan şiddete ‘dur’ demek için hafta sonu bir dizi etkinliğe imza attık. Sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Sokak hayvanlarının yanında olmanın, onları sevmenin aynı zamanda sosyal sorumluluk olduğunu dile getirmeye çalışıyoruz. Hayvanlara su vermek, onları sevmek, doyurmak, yaralarını sarmak, onları korumak adeta bir ibadettir” dedi.