AK Parti Kale Kongresi’nde Baylavlı güven tazeledi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. AK Parti Kale Kongresi’nde Baylavlı güven...

AK Parti Kale Kongresi’nde Baylavlı güven tazeledi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 10 Eylül 2017 Pazar - 16:37Güncelleme: 10 Eylül 2017 Pazar - 16:37
AK Parti Kale Kongresi’nde Baylavlı güven tazeledi

Denizli’de, AK Parti ilçe kongrelerine Kale ile devam edildi. Tek aday ve tek listeyle gidilen kongrede, Yılmaz Baylavlı yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

AK Parti’nin Acıpayam, Çameli ve Honaz’dan sonra dördüncü ilçe kongresi Kale’de yapıldı. Kongreye AK Parti milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin ve Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve partililer katıldı.

Cumhurbaşkanı ile birlikte Kazakistan’da olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci kongreye katılmadı. Zeybekci, kongreye gönderdiği mesajda, “AK Parti kişilerin değil milletin partisidir. Ana gayesi ancak ve ancak milletimizin hizmetkarı olmaktır. Millete hizmet davası, kutlu bir davadır. Bu hedef, kutlu bir hedeftir. İlk günkü aşkla ve şevkle, kale gibi sarsılmaz bir inançla, inandığımız değerlerden ayrılmayarak bu yürüyüşümüz hedefe doğru devam edecektir” dedi.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek aday ve tek listeyle yapılan seçimde, Yılmaz Baylavlı yeniden ilçe başkanlığına seçildi.