Filiz: Başkanımız Osman Zolan şehrin güzelliklerine güzellik kattı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. POLİTİKA
  4. /
  5. AKP
  6. /
  7. Filiz: Başkanımız Osman Zolan şehrin güzelliklerine...

Filiz: Başkanımız Osman Zolan şehrin güzelliklerine güzellik kattı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Kasım 2018 Cumartesi - 15:32Güncelleme: 24 Kasım 2018 Cumartesi - 15:32
Filiz: Başkanımız Osman Zolan şehrin güzelliklerine güzellik kattı

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın sorunlara köklü çözümler getirerek, şehrin güzelliğine güzellikler kattığını belirtti.

AK Parti’nin 14 büyükşehir ile 26 ilin belediye başkan adaylarının açıklandığı koplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile birlikte katıldı. Burada yaptığı açıklamada, “Denizli’mize büyük önem veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile Osman Zolan, Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmiştir” diyen Filiz, şunları kaydetti:

“AK Parti lafla seçime girmiyor, projeleriyle seçime giriyor. Denizli’mizde de gecesini gündüzüne katarak bu şehre modern şehircilik ve sosyal hizmetler açısından büyük yatırımlar yapan, başarı ödülleri ile şehrimizi gururlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ı tekrar AK Parti Denizli Büyükşehir Belediyesi başkan adayımız olmasından dolayı tebrik eder, başarıların devamını dilerim.

Denizli’miz için gece gündüz çalışan, Şehrimizi her zaman bir adım öteye taşımak için gayret sarf eden, Denizli’de nerede taş taş üzerine konulacaksa orada olan, fikir ve önerilere her zaman açık, bütün şehre hizmet eden başkanımız, görevi boyunca yapmış olduğu hizmetlerle şehrimiz adına önemli işlerin altına imza atmış, yapılamaz denilen birçok işi yapmıştır.

Denizli’de belediyecilik konusunda Türkiye’ye örnek olan ve adeta destanlar yazan Nihat Zeybekci ile başlayan bu kutlu hizmet davasında, 2011 yılında bayrağı devralan ve aynı zihniyetle hizmetlere devam eden Osman Zolan Başkanımız köklü çözümler ve asırlık yatırımlarla şehrimizin güzelliğine güzellikler katmıştır. Vatandaşımız kendisine yapılan hizmeti görmektedir ve her daim karşılığını vermiştir.

2023 hedeflerine koşar adım giden ülkemize yakışır bir şehir olma yolunda önemli yol kat eden Denizli’miz, Osman Zolan Başkanımız ile kaldığı yerden emin adımlarla daha güçlü yürüyecektir. Allah utandırmasın, Allah çıktığı ve büyük bir başarı ile götürdüğü bu yolda yar ve yardımcısı olsun.”