Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Eylül 2018 Perşembe - 15:35Güncelleme: 27 Eylül 2018 Perşembe - 15:35
Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) bağlı fakülte ve yüksekokullar ile üniversite yurdunun güvenliği düzenlenen toplantıda ele alındı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Vali Hasan Karahan, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan V. Piyade Albay Bilal Öztürk, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Cumhuriyet Başsavcı V. Şakir Yılmaz, KYK Müdürü Mustafa Sabri Ak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ile diğer yetkililer katıldı.

Üniversite ile ilgili sorun ve talepleri değerlendireceklerini ifade eden Karahan, “Üniversitelerimizde güvenlik konusunu çok önemsiyoruz. Geleceğimiz adına daha da yukarıya taşınması için elimizden gelenin fazlasını yapmanın gayretindeyiz. Bu konuda bize ve tüm muhataplarımıza büyük görev düşüyor. Zaman içerisinde bize iletilen sorun veya talepleri tekrar tekrar değerlendirip huzurlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için elimizden gelen gayreti gösterip, gereken bütün tedbirleri alacağız. Elde edilen kazanımlardan taviz vermeden, şehrimizin diğer alanlarda gösterdiği başarılara yakışır bir şekilde çalışmalarımız devam edecek.

Bu vesileyle 2018-2019 Akademik eğitim yılının ülkemize, şehrimize, akademi camiamıza hayırlı olmasını diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.