Özel insanlar Emniyet Müdürlüğüne konuk oldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Özel insanlar Emniyet Müdürlüğüne konuk oldu

Özel insanlar Emniyet Müdürlüğüne konuk oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Aralık 2018 Çarşamba - 17:21Güncelleme: 12 Aralık 2018 Çarşamba - 17:21
Özel insanlar Emniyet Müdürlüğüne konuk oldu

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, ziyarette faailiyetleriyle ilgili İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e bilgiler verdi. Son dönemde yapılan çalışmalarla özel insanlara verilen değerin arttığını ifade eden Karaaslan, “Artık bizler toplumda var olduğumuzu göstermeye başladık. Geçmiş yıllarda bir şekilde görülmeyen özel insanlar, yapılan düzenlemelerle sokaklara çıkarak toplum içine karışmaya başladı. Bu da bizleri sevindirmektedir. Ancak gelinen nokta bizce halen yetersiz. Daha iyi adımların atılmasını bekliyoruz” dedi.

Demir de engelsiz bir Türkiye, engelsiz bir toplum, engelsiz bir gelecek için sorumluluk şuuru, empati kültürü, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun canlı ve aktif tutulması gerektiğini belirterek, “Engelli olmak kabahat, kusur, eksiklik veya acziyet değildir. Engellilik insani bir halin özeti olup herkesin, her an başına gelebilecek bir haldir. Şayet gerçek bir engel varsa o da kalplerdeki tortular, zihinlerdeki pürüzler, vicdandaki lekelerdir. Engelli kardeşlerimizin, hayatlarını huzur ve güven içinde sürdürebilmeleri, kendi kendilerine yetebilecek kıvam ve kabiliyete sahip olabilmeleri başlıca temennimizdir” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, konuşmasının ardından Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan ile beraberindekilere ziyaretin anısına hediyeler verdi.