Karahan, Tavas ve Kale’yi ziyaret etti – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Karahan, Tavas ve Kale’yi ziyaret etti

Karahan, Tavas ve Kale’yi ziyaret etti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Ekim 2017 Çarşamba - 18:35Güncelleme: 18 Ekim 2017 Çarşamba - 18:35
Karahan, Tavas ve Kale’yi ziyaret etti

Vali Hasan Karahan, ilçe gezilerine Tavas ve Kale ile devam etti. Kaymakamlar ve belediye başkanlarını ziyaret eden Karahan, muhtarlar ile de toplantı yaparak, istek ve sorunlarını dinledi.

Vali Karahan, ilk olarak Tavas’ı ziyaret etti. Kaymakam Recep Öztürk’ten ilçe ile ilgili brifing alan Karahan, Tavas Yeni Cami’de daire müdürleri ve muhtarlar ile toplantı yaptı. Kendisine iletilen sorun ve istekleri dinleyen Karahan, bunların takibi için kamu kurumlarının müdürlerine bunların takibi konusunda talimat verdi

Okullara da giden Karahan’a Tavas Belediyesi’ni ziyaretinde efe kıyafeti hediye edildi. Tavas’a özgü efe kıyafetini giyen Karahan, Belediye Başkanı Turhan Akyol’a teşekkür etti.

KALE ZİYARETİ

Daha sonra Kale’ye geçen Vali Hasan Karahan, Kaymakam Murat Güneş, Belediye Başkan Vekili İsmail Omrak ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Güneş’ten ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında brifing alan Karahan, daha sonra daire müdürleri ve muhtarlar ile toplantı yaptı. Toplantının ardından Kale İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kale İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Hasan Karahan, burada görevli emniyet güçlerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.