Hayırsever Erikoğlu Ailesi’ne vefa gecesi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Hayırsever Erikoğlu Ailesi’ne vefa gecesi

Hayırsever Erikoğlu Ailesi’ne vefa gecesi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Şubat 2019 Çarşamba - 17:48Güncelleme: 20 Şubat 2019 Çarşamba - 17:48
Hayırsever Erikoğlu Ailesi’ne vefa gecesi

Denizli eğitimine kazandırdıkları okullar ile büyük katkıda bulunan eğitim aşığı hayırsever Erikoğlu Ailesi’ne “vefa gecesi” düzenlendi.

Denizli’ye Er-bakır Fen Lisesi, Ahmet Nuri Erikoğlu İlkokulu ve Ortaokulu, Saadet Erikoğlu İlkokulu ile Hüseyin Erikoğlu Anaokulu’nu kazandıran Erikoğlu Ailesi için vefa gecesi düzenlendi. Geceye Vali Hasan Karahan, merhum işadamı Ahmet Nuri Erikoğlu’nun oğulları Hüseyin Erikoğlu, Sedat Erikoğlu ve Vedat Erikoğlu ile Nilgün Keçeci, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu ve okul müdürleri katıldı.

Vefa gecesinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Bugünleri bize yaşatan merhum Saadet Teyzemiz ve Nuri Amcamıza Allah’tan rahmet diliyorum. Evlatlarına uzun ömürler diliyorum. Erikoğlu Ailesi, milli eğitim camiasının her zaman medarı iftiharı olmuştur. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Sayın valimizin ‘okul yaptıran hayırseverlerimizle bir araya gelelim’ talimatı üzerine vefa gecelerini düzenliyoruz. İlimizde eğitim-öğretim çıtasının yüksek ve başarılı olmasının yegâne temeli bugün burada olan hayırseverlerimizdir. Sayın Erikoğlu ailesinin nezdinde tüm hayırseverlerimize şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Vali Hasan Karahan ise, Hayırsever Erikoğlu ailesi ve dostlarını saygı ve sevgi ile selamladığını söyleyerek, “Türkçemizde az kullanılan teşekkür kelimesini anlamlandırmak adına vefa gecesi yapmayı düşündük. Davetimize icap ederek bizi onurlandıran Erikoğlu Ailesi’ne tekrar teşekkür ediyorum. Hayırseverlik nasip işidir. İlimizde çok sayıda hayırseverimiz var. Erikoğlu Ailesi ilimize 4 okul kazandırmıştır. Biz bu sayının katlanarak artacağına inanıyoruz. Bizlerde hayırseverlerimizle birlikte bu güzel hizmetleri milletimiz için gençlerimiz ve gelecek nesillerimize aktarmaya çalışıyoruz. Milli Eğitim Müdürümüz hayırseverlerimiz ile çok iyi ilişkiler içerisinde ve onların eğitime katkı yapmasında büyük ölçüde yol gösterici rol oynuyor. Bizlere de bu vasıta ile hayırlara vesile olmuş oluyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Hasan Karahan, Erikoğlu Ailesi’nin üyelerine katkılarından dolayı plaket verdi.