Forum Çamlık’ta Çiçek Festivali – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Forum Çamlık’ta Çiçek Festivali

Forum Çamlık’ta Çiçek Festivali

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mayıs 2017 Cumartesi - 09:23Güncelleme: 6 Mayıs 2017 Cumartesi - 09:23
Forum Çamlık’ta Çiçek Festivali

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, yeni ve renkli bir etkinliğe daha imza atıyor. 8-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Çiçek Festivali’nde, rengarenk çiçekler ziyaretçilere görsel bir şölen sunulacak. Ayrıca bir sosyal sorumluluk projesi de bu görsel şölene eşlik edecek.

Forum Çamlık’ın peyzaj düzenlemesini ve bakımını yapan DUK Peyzaj ile ortaklaşa tasarlanan projede, alışveriş merkezinin içi ve dışı çiçek düzenlemeleri ile donatılacak. Özellikle Demokrasi Meydanı ve AVM’nin zemin katı rengarenk çiçeklerle ziyaretçilere görsel bir şölen yaşatacak.

Demokrasi Meydanı’nda kazayağı, katırtırnağı gibi yer örtücü bitkilerin peş peşe dizilimi ile oluşturulacak 1.20 metre uzunluğundaki kıvrımlı yeşil yolun yanı sıra sardunya, papatya, gaura, pitos, taflan, lavanta, bodur begonvil, strelitzia, cycas, şimşir, yasemin gibi bitkiler sergilenecek.

Alışveriş merkezinin zemin katındaki etkinlik alanında kurulacak “dinlenme odası” ise ziyaretçilere çiçeklerden oluşan görsel bir ziyafet sunacak. Ayrıca odada bateri, ut ve davul gibi müzik enstrümanları da yer alacak. Bu katta yine birbirinden farklı çiçeklerin yanı sıratadımlık kamkatlar misafirlere ikram edilecek.

GELİRİ DENİZLİ DOWN SENDROMU DERNEĞİ’NE BAĞIŞLANACAK

Tüm bunların yanı sıra bir sosyal sorumluluk projesi de bu sergi ve görsel şölene eşlik edecek. Alışveri merkezine gelen ziyaretçilere çiçek süsleme semineri verilecek ve bu seminerlerde elde edilen bitki düzenlemeleri ve ağırlıklı olarak üretilecek terrariumlar, Denizli Down Sendromu Derneği’ne bağışlanmak üzere satışa çıkarılacak. “Terrarium ve Bitki Düzenleme Sanatı” atölyesi ise, 9-12 Mayıs arasında her gün saat 14.00 – 16.00 ve 18.00 – 20.00 arasında düzenlenecek.