Fatih Mahallesi’nde üst yapı çalışması başladı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Fatih Mahallesi’nde üst yapı çalışması başladı

Fatih Mahallesi’nde üst yapı çalışması başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Şubat 2018 Salı - 12:32Güncelleme: 20 Şubat 2018 Salı - 12:32
Fatih Mahallesi’nde üst yapı çalışması başladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarının hızla devam ettiği Fatih Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, Fatih'te yaptıkları çalışmaları anlatarak, mahalle sakinlerinin duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki 10 mahallede hayata geçirdiği alt yapı hamlesini tamamlamasının ardından, bir süre önce başladığı üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapı çalışmalarının başladığı Fatih Mahallesi 1925 Sokak’ta incelemede bulundu. Zolan'a Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni, Yol İşleri Şube Müdürü Hüseyin Çolakoğlu, Fatih Mahalle Muhtarı Ramazan Yerli ve beraberindekiler eşlik etti. Fatih Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, yaptıkları çalışmaları anlatarak, vatandaşların duyduğu memnuniyetin kendisini de çok mutlu ettiğini söyledi.

"İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARINI BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİRDİK"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Fatih Mahallesi’nin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sizlerin arzusu ve isteği doğrultusunda ihtiyaçlarınızı gidermek için gayret ediyoruz. Öncelikle Fatih Mahallemize kapalı pazaryeri kazandırdık. Denizlimize doğalgaz gelmesiyle, Fatih Mahallemize de baştan aşağıya doğalgaz getirdik. Altyapıya girdik, içme suyu, kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirdik" diye konuştu.

FATİH SICAK ASFALTA KAVUŞTU

Fatih'de geçmişte yollarda ızgaraların olduğunu, ancak yağmur suyu hatlarının bulunmadığını belirten Zolan, “Yağmur suyu hatlarının tamalanmasıyla, yağmur suyunun artık kanalizasyonla bağlantısı yok. Yağmur yağdığında, kanalizasyonlar taşmayacak, evlere su basmayacak. Bugün bu işin finaline geldik. Fatih Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.