DESKİ tarafından Alt Yapı İletişim Ofisi kuruldu – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. DESKİ tarafından Alt Yapı İletişim Ofisi...

DESKİ tarafından Alt Yapı İletişim Ofisi kuruldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Kasım 2019 Perşembe - 14:15Güncelleme: 7 Kasım 2019 Perşembe - 14:18
DESKİ tarafından Alt Yapı İletişim Ofisi kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinde başlattığı alt yapı projesiyle ilgili vatandaşların bilgi alıp, sorun ve taleplerini iletebileceği Altyapı İletişim Ofisi kuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallelerinde başlattığı alt yapı projesi devam ediyor. 95 milyon liralık alt yapı yatırım çalışmalarıyla ilgili Büyükşehir DESKİ, vatandaşların bilgi alıp, sorun ve taleplerini iletebileceği Alt yapı İletişim Ofisi kurdu. Bölgedeki vatandaşların rahatça ulaşabileceği Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki Hasan Güngör Spor Salonu bahçesinde yer al alan Alt yapı İletişim Ofisi’nde görevli personel, altyapı çalışması yapılan bölgedeki vatandaşlara alt yapı çalışmalarıyla ilgili anında bilgi akışı sağlarken vatandaşların olası sorun ve taleplerine de yardımcı oluyor.

5 MAHALLENİN DAHA ALT YAPISI BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞİYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin, 5 mahallede daha başlattığı yatırımın bölgenin çok önemli bir ihtiyacı olan alt yapı sorununa çare olacağını söyledi. Bölgedeki vatandaşların alt yapı ile ilgili bilgi, sorun ve taleplerinin Alt yapı İletişim Ofisi ile anında karşılık bulacağını ifade eden Zolan, "5 mahallemizin alt yapısını baştan aşağı değiştirecek ve yağmur suyu hatlarıyla donatacağımız dev alt yapı hamlemiz ile bölgemiz modern bir alt yapıya kavuşacak. Bu kapsamda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi almak isteyen, yaşayabilecekleri olası sorun ya da taleplerini iletebilecekleri Altyapı İletişim Ofisimiz ile hemşehrilerimizin yanında olacağız. Vatandaşlarımızın destek ve dualarıyla inşallah bölgemiz modern bir alt yapıya kavuşacak" dedi.