Parklarda çocuk sesleri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Parklarda çocuk sesleri

Parklarda çocuk sesleri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Mayıs 2020 Çarşamba - 13:46Güncelleme: 20 Mayıs 2020 Çarşamba - 13:46
Parklarda çocuk sesleri

Denizli’de, sokağa çıkma kısıtlamaları kısa bir süreliğine kaldırılan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, aileleriyle parklara akın etti.

Yeni tip coronavirüs sebebiyle sokağa çıkma kısıtlaması bulunan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar ikinci kez 11.00 ile 15.00 arasında sokağa çıktı. Sessiz kalan parklar tekrardan çocuk sesleriyle doldu.

İkinci kez dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar bisiklete binerek, parklarda oynayarak, yaşıtlarıyla eğlenerek vakit geçirdi geçirdi. Cadde, park ve bahçelerin sıcağa rağmen kalabalık olması nedeniyle polis ekipleri, sık sık sosyal mesafe ve maske kullanımı konusunda uyarılarda bulundu.

Evde sıkıldığını ve arkadaşlarını özlediğini belirten Seren Mine Yıldırım, “Okuldaki arkadaşlarımı özlüyordum, sıkılıyordum. Okulumu özlüyordum. Benim için ve arkadaşlarım için iyi oldu. Arkadaşlarımı görme şansım oldu” dedi.

Dışarıya çıkmanın kendisine iyi geldiğini belirten Samet Ceylan, “Hava aldım, benim için iyi oldu. Evde çok sıkıldım. Oyun oynayarak, kitap okuyarak, test çözerek ve kardeşi ile oynayarak zaman geçirdim” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)