Kar fena bastırdı, 10 araç yolda mahsur kaldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Kar fena bastırdı, 10 araç yolda...

Kar fena bastırdı, 10 araç yolda mahsur kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 30 Ocak 2019 Çarşamba - 23:47Güncelleme: 30 Ocak 2019 Çarşamba - 23:47
Kar fena bastırdı, 10 araç yolda mahsur kaldı

Denizli’nin Çameli ilçesinde bu akşam yağan kar yaşamı ve trafiği olumsuz etkiliyor. Fethiye karayolunun Tuzlabeli Geçiti'nde 10 araç yoğun kar yağışı nedeni ile mahsur kaldı. Araçlarda bulunanlar kurtarıldı.

Çameli ilçesinde vatandaşlar beyaz esaretin yarattığı olumsuz koşullarla boğuşuyor. İlçede akşam saatlerinde başlayan ve etkisini giderek artıran kar yağışı nedeniyle, Çameli-Fethiye karayolu kapandı. Bu yolda 10 araç da mahsur kaldı.

Yapılan ihbarla bölgeye Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başlanlığın Çameli Şubesi’nden ve jandarmadan ekipler sevk edildi. Sağlık durumları iyi olan vatandaşlar, karayolları ekipleri tarafından yolun açılması ile tekrar yollarına devam etti.

Bu arada kar nedeniyle yolda kalan araçların çekilmesi için çalışmalar devam ediyor. Fethiye yönüne gitmekte olan araçlar bir süreliğine Tuzlabeli Geçidi öncesi Karabayır Mahallesi'nde bekletildi.

Kar yağışının etkili olduğu bu güzergahta yolculuk yapacak sürücülerin dikkatli olmaları ve zincirsiz yola çıkmamaları gerektiği bildirildi.