Büyükşehir TSM Korosu’ndan 35’inci yıl konseri – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Büyükşehir TSM Korosu’ndan 35’inci yıl konseri

Büyükşehir TSM Korosu’ndan 35’inci yıl konseri

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Ocak 2019 Pazar - 14:36Güncelleme: 13 Ocak 2019 Pazar - 14:37
Büyükşehir TSM Korosu’ndan 35’inci yıl konseri

Denizli Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, kuruluşunun 35’inci yılında müzikseverlerin karşısına konserle çıktı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" düzenledi. Geceye Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi eski başkanlarından Ziya Tıkıroğlu ve Türk Sanat Müziği sevenler katıldı.

Şef Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği koro, sevilen eserleri seslendiriken, davetliler de zaman zaman şarkılara katılarak koroya eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Genel Sanat Yönetmeni Selim Öztaş, kendilerine destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

“BU ATEŞ HİÇ SÖNMESİN”

Başkan Osman Zolan ise, konsere katılan tüm davetlilere ve sanatçılara teşekkür ederek, "35 yıl önce bu ateş yakıldı, bizler bu ateşi sürdürmemekle, çoğaltmakla ve güçlendirmekle görevliyiz. Şükürler olsun, başta Selim Hocamız, bu ateşi yakan Ziya Tıkıroğlu Başkanım olmak üzere emek veren herkese çok teşekkürler. Her işte olduğu gibi bu işi de gönülden yapmak esastır. Arkamızda sanat ve müzik ordusu var. Gönülleriyle sahip çıktılar. 35. yılı doldurduk. İnşallah bu ateş hiç sönmesin, Cumhuriyetimiz gibi yaşamaya devam etsin" dedi.