Darbecilerin hedef aldığı TEM Dairesi eski Başkanı Arslan’dan Demir’e ziyaret – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Darbecilerin hedef aldığı TEM Dairesi eski...

Darbecilerin hedef aldığı TEM Dairesi eski Başkanı Arslan’dan Demir’e ziyaret

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 2 Eylül 2019 Pazartesi - 12:28Güncelleme: 2 Eylül 2019 Pazartesi - 12:28
Darbecilerin hedef aldığı TEM Dairesi eski Başkanı Arslan’dan Demir’e ziyaret

Fethullatçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında hedef aldığı Terörle Mücadele Dairesi Eski Başkanı Turgut Arslan, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Demir, memleketi Alanya’dan özel getirttiği şalvar ve cepkeni hediye ettiği TEM Dairesi eski Başkanı Arslan, “Duygulanmamak elde değil. Sağolsunlar bizlere değerli olduğumuzu bir kez daha hissettirdiler. Kendisine hediyelerinden ve bize verdiği değerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Demir, “Gazi Başkanımızın unvanı artık, ‘Alanyalı Gazi Başkan’ olarak tescillenmiştir. İnşallah günün birinde‘de “Alanyalı Gazi Başkanımız” bu kıyafetle hasbahçe zeybeği oynayacaktır. Gazi Başkanımızı sağlıklı görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti, Mevlam yolunu ve bahtını açık etsin, Yüce rabbim bu millete bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın.Türk Milleti her zaman olduğu gibi,”İstiklal ve İstikbal” kaygısı duymadan “İla yevmil kıyam” daim ve kaim olacaktır. Türk evlatları ve Torosların yiğitleri her daim şanlı bayrağı göklerde dalgalandıracaklardır” diye konuştu.