Belediye meclislerine olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Belediye meclislerine olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı

Belediye meclislerine olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 19:40Güncelleme: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 19:40
Belediye meclislerine olağanüstü toplantı çağrısı yapıldı

Denizli’de, Merkezefendi ve Pamukkale Belediye meclisleri olağanüstü toplantıya çağrıldı. Çağrının Suriye’nin kuzeyine gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olduğu bildirildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, terör örgütlerine yönelik Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken, bu konuda bilgilendirmeye yönelik çalışmalara da ağırlık verildi. Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine, Merkezefendi ve Pamukkale Belediye meclislerinin olağanüstü toplanması için teklif edildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, konuyla ilgili önerge üzerine belediye meclisinin saat 15.00’te toplanacağını bildirdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, toplantı ile ilgili kesin bilginin yarın (salı) açıklanacağını belirtti.

AK PARTİLİ AKİ’NİN AÇIKLAMASI

Öte yandan, AK Parti Merkezefendi Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Yavuz Aki, sosyal medya hesabından “Merkezefendi Belediye Meclisi’nde AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak olağanüstü meclis toplama önergesi verdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz çarşamba günü vermiş olduğu emir ile başlayan, ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek gayesiyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’nin kuzeydoğusunda yuvalanan PKK/PYD/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı sebebiyle belediye meclisimizin bilgilendirilmesi ve belediyemizin kahraman ordumuza desteğinin kamuoyuna duyurulması amacıyla ekteki önergeyi Başkanlık makamına sunduk. Meclisi tek başına olağanüstü toplama yetkisi olan Merkezefendi Belediye Başkanından gereğini yapmasını bekliyoruz” paylaşımını yaptı.