Başkan Zolan’dan Erdoğan’ın mitingine katılanlara teşekkür – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. Başkan Zolan’dan Erdoğan’ın mitingine katılanlara teşekkür

Başkan Zolan’dan Erdoğan’ın mitingine katılanlara teşekkür

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Şubat 2019 Cuma - 13:48Güncelleme: 23 Şubat 2019 Cumartesi - 17:21
Başkan Zolan’dan Erdoğan’ın mitingine katılanlara teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün düzenlenen Denizli mitingine katılanlara teşekkür etti. Zolan, "Bizim için Denizli yardır, yarendir" diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Denizli halkının bir kez daha bağrına bastığını söyleyerek, "Muhteşemsin Denizli" değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 29 Ekim Bulvarı’ndaki mitinge on binlerin katıldığını, konuşmasına "Hasret kaldım ellerine, vurdum sazın tellerine, bir zeybek türküsü yaktım Denizli'nin güllerine" diyerek başlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan'ı Denizlililerin bir kez daha sevgiyle bağrına bastığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyaretinde kendilerini yalnız bırakmayarak, bu coşkularına ortak olan Denizlililere teşekkür eden Zolan, "Denizli’miz yine muhteşem bir duruş sergiledi, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanının, Başkomutanın yanında yer aldı. Denizli ile gurur duyuyorum, onlar için ne yapsak azdır" dedi.

"DENİZLİ YARDIR, YARENDİR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Bizim için Denizli yardır, yarendir" sözlerini hatırlatan Başkan Osman Zolan, “Onbinlerce vatandaşımızla beraber, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bir kez daha ağırlamanın onur ve mutluluğunu yaşadık. Hemşehrilerimizin coşkusu, inancı, desteği bizleri bir kez daha mutlu etti. İnşallah Cumhurbaşkanımız önderliğinde, onun Türkiye'ye kazandırdığı 'belediyecilik' anlayışı ile milletimize hizmet etmeye, Denizlimize yakışanı yapmaya, bu şehirle ilgili hayallerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Ben tekrar bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.