2019’un adı barış, sevgi, dostluk olsun – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. KENT
  6. /
  7. 2019’un adı barış, sevgi, dostluk olsun

2019’un adı barış, sevgi, dostluk olsun

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Aralık 2018 Pazartesi - 11:29Güncelleme: 31 Aralık 2018 Pazartesi - 14:35
2019’un adı barış, sevgi, dostluk olsun

Takvimlerden yapraklar birer birer eksildi ve yılın son gününe geldik. Ekonomik krizlerle, terör saldırılarında verilen şehitlerle, yüksek tansiyona yakalanmış siyasetle, bir seçimden diğerine koşmakla, kavgalarla, gürültülerle eskittiğimiz bir yılı uğurlarken, yeni bir yılı karşılamanın hazırlığını yapıyoruz. Ve “Hoş geldin yeni yıl” derken, 2019’un barışla anılmasını diliyoruz.

Bu arada Denizli protokolü de mesajlarıyla halkın yeni yılını kutlayıp, 2019’a dair dilek ve beklentilerini dile getirdi.İşte o mesajlar:

KARAHAN: YENİ BEKLENTİLER İLE YENİ YILI KARŞILIYORUZ

Vali Hasan Karaha, yeni yıl mesajında, hüzünleri, sevinçleri, yaşanan acı-tatlı hatıraları ile bir yılı daha geride bıraktığımızı, insanoğlu için hayatın vazgeçilmez parçası olan güzel umutlar ve yeni beklentiler ile yeni yılı karşıladığımız belirtti. Karahan, mesajında şunları kaydetti:

“Geride bıraktığımız yılda olduğu gibi, 2019 yılında da toplumun tüm kesimleriyle tam bir işbirliği ve dayanışma içinde Denizli’miz için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz.
İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız devletimizin ve yüce milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder, tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

TİN: 2019’A ULAŞMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 2018 yılında da önceki senelerde olduğu gibi Türkiye’yi büyütmenin, daha da güçlendirmenin derdinde olduklarını kaydetti. Tin, açıklamasında şöyle dedi:

“2018 yılını ardımızda bırakarak yepyeni bir yıla, 2019 yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu huzurlu ve bereketli bir yıl yaşamalarını temenni ediyor, yeni yılın hayırlı ve güzel bir gelecekle kucaklaşmaya vesile olmasını diliyorum. 2018 yılında da önceki senelerde olduğu gibi Türkiye’yi büyütmenin, daha da güçlendirmenin derdindeyiz. Tüm gayretimiz milletimizin ve ülkemizin selameti için oldu. Bu uğurda atılması gereken adım her ne ise o adımı attık. Ülkemizin huzuruna ve güvenliğine yönelik saldırılara karşı sessiz kalmak bir yana milletimizin eli, dili ve gönlü olduk. Ülkemize saldıran iç ve dış mihraklara karşı değerlerimizi en üst seviyede koruyup, savunduk. Ülkemize düşmanlık besleyenlere karşı her türlü cevabı hak ettikleri dilden, anlayacakları şekilde verdik. Bu süreçlerde kahraman güvenlik güçlerimizin gerek sınırlarımız içinde, gerekse sınırlarımızın dışında, tüm terör örgütlerine yönelik gece gündüz, kar kış demeden verdiği amansız mücadele takdire şayandır. Bugün mutlu ve güvenli bir şekilde 2019 yılına ayak basabiliyorsak şüphesiz kahraman Mehmetçiklerimizin, polislerimizin bunda payı büyüktür.”

ZOLAN: 2018 DENİZLİ’MİZİN KAZANDIĞI BİR YIL OLDU

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptıkları proje ve yatırımlarla 2018 yılını çok güzel bir şekilde geride bıraktıklarını, Denizli’nin kazandığı bir yıl olarak geride kaldığını belirtti. "2019 yılı tüm insanlarımıza sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve barış getirsin" diyen Zolan, şöyle devam etti:

"2018 Denizlimizin kazandığı bir yıl olmuştur. Birçok güzel işlerin tamamlandığı ve hizmete alındığı bir yıl olmuştur" dedi. 2018 yılında yaptıkları birçok proje ve yatırımla Türkiye'ye örnek olduklarına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Çok şükür, 2018 yılında vatandaşlarımızla el ele, kol kola Denizlimizi daha iyiye ve daha güzele götürdük. Ve bunu hep birlikte başardık. Denizlimiz bugün dünden daha iyi. İnşallah 2019 da yine el ele, kol kola, omuz omuza Denizlimizin ve çocuklarımızın geleceği için çalışacağımız ve bir çok güzelliklerin yapılacağı bir yıl olsun.2019 yılı tüm insanlarımıza sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve barış getirsin. Allah'ım herkesin gönlündekini var etsin. 2019 yine Denizlimizin kazançlı çıktığı bir yıl olsun. Denizlimiz kazanmaya devam etsin. Kötü olayların olmadığı huzurun hakim olduğu yeni bir yıl olsun. Denizlimiz her yönüyle daha iyiye daha güzele gitsin. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılımızın hayırlara vesile olmasını diler, şehrimize, insanlarımıza, ülkemize güzellikler getirmesini temenni ederim. Birlik ve beraberlik içinde Allah'ım yolumuzu açık etsin. Hepinizin yeni yılını kutluyorum."

İLHAN: ADALETLİ BİR YIL OLSUN

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, yeni yılın “yeni umutlar, yeni başlangıçlar, yeni hedefler” demek olduğunu ifade ederek, “2018 yılını iyisiyle, kötüsüyle geride bırakıp, 2019 yılına yeni umutlarla, yeni başlangıçlarla, yeni hedeflerle hoşgeldin diyoruz. 2019 yılında da hukukun üstünlüğünün egemen olduğu, hiçbir hukuksuzluğun yaşanmadığı, demokrasinin tüm kurallarıyla işletildiği bir yıl olmasını ümit ediyoruz. Yeni yılda yargının ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi umuduyla, , ulusumuz için, ülkemiz için, kentimiz için güzel, adaletli bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız” dedi.

FİLİZ: 2019’DA EKONOMİK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, 2019 yılının hizmetlerle, 2023 hedefleri doğrultusunda atılacak önemli adımlarla dolu dolu geçmesini dileyerek, şöyle devam etti:

“Kadim bir geçmişe dayalı ülkemiz üzerine karanlık şer odaklarından yapılan ekonomik müdahaleler, komplolarla, tezgahlarla milli direnci kırmaya dönük arayışlar 2018 yılında da devam etmiştir. Bu ahlaksız ve izansız girişimlerin aziz milletimiz nezdinde hiçbir karşılığı olmadığı da gelişmelerle belirginlik kazanmıştır. 2018 yılı aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlenmesine, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadeleye vesile olmuştur. Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir. Umudumuzun, heyecanımızın, millet mefkûremizin ve kardeşliğimizin hiç kimse, hiç bir güç tarafından zedelenmesine izin vermeyeceğiz. Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışardan yapılan tüm algı operasyonları da sonuçsuz kalmış, üstelik küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürmüştür. Büyüme rakamlarımızdaki artış malumunuz. İnşallah 2019’da çok daha büyük ekonomik başarılara imza atacağız.”

AKBABA: HUZUR İÇİNDE BİR DENİZLİ İSTİYORUM

CHP İl Başkanı MahirAkbaba, 2019’da ekonomik refahın artmasını, huzur içinde bir Denizli’de yaşanılması dilediği yeni yıl açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Denizlisporumuz başarılı olsun, tüm diğer amatör branşlara ve takımlara hem destek hem örnek olsun istiyorum. Suriye bataklığında tek bir hemşehrim şehit düşmesin, gazi olmasın, yurtta sulh, cihanda sulh istiyorum. Öfke dilinin değil, barışın, kardeşliğin, dostluğun kazanmasını istiyorum. Benim gibi düşünmeyenlerle sohbet edebileceğim huzur içinde bir Denizli istiyorum. Sosyal ve ekonomik refahın çocuklarım dediğim 19 ilçemde de artmasını istiyorum. Son dönemde yaşadığım acı tecrübelere rağmen partililerimin desteği ile bu zorlu imtihanda, partimi en iyi biçimde temsil edip, gece gündüz çalışıp kazanabileceğim kadar çok belediyeyi kazanmak istiyorum. Sinmeyeceğiz, korkmayacağız, diz çökmeyeceğiz, bir adım dahi geri atmayacağız, biz susarsak Türkiye susar, vicdanlar susar, susmayacağız, Özgür Özel'e, Müjdat Gezen'e, Metin Akpınar'a selam olsun, Mustafa Kemal'in çocuklarıyız diyorum. Son gülen Cumhuriyet Halk Partisi olsun diyorum. Yeni yılda, 2019'da acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulduğu; huzurun, mutluluğun, refahın, karşılıklı sevginin, saygının ve muhabbetin olduğu bir Denizli'de buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Kalın sağlıcakla.”

GÜRLESİN: PROJELERİMİZİ HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl açıklamasında, 2019 yılında insanlık adına güzel ve olumlu gelişmelerin yaşanmasını diledi. Gürlesin, şöyle devam etti:

“2018 yılında yatırımlarımızı tamamlayarak Pamukkale’mizin geleceğine ışık tutacak projelerimizi halkımızın hizmetine sunduk. Dev sağlık yatırımlarımızı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Eğitim alanındaki desteklerimizi devam ettirdik, engellilerimizin yönelik önemli projelerimizi hayata geçirerek, onlara desteğimizi yine her zaman olduğu gibi devam ettirdik. İlçemizin adının hem ülkemizde hem dünyaya daha da fazla duyurulması için önemli gelişmelere imza attık. Katılımcı, şeffaf belediyecilik anlayışı ile 68 mahallemizin tamamına yönelik projelerimizi halkımıza en faydalı olabilecek şekilde sürdürdük. İnsan odaklı anlayışımızla sosyal belediyecilikte öncülük eden hizmetlerimizi daha çok vatandaşımıza ulaştırmaya devam ettik. Yaşlısından, gencine, engellisinden, öğrencisine tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretimizle, Pamukkale Belediyesi olarak adımızı başarıyla duyurarak, gurur ve övünç kaynağı vizyon projelerimizin temellerini attık. 2019 yılının da, 2018 yılından daha güzel ve başarılı olacağına inanarak, halkımızdan aldığımız güçle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

ERDOĞAN: 2109 GÜZEL GÜNLERE AÇILAN KAPIMIZ OLSUN

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönteim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, yeni yıl açıklamasında, “2019, umutların tazelendiği, farklı bir dinamizmle sanki yeniden başlıyormuş gibi daha fazla moral ve daha iyi bir motivasyonla yolumuza devam ettiğimiz, güzel günlere açılan kapımız olsun” diyerek, şu görüşlere yer verdi:

“Yeni yıl, bizi birbirimize yakınlaştıran, millet bilincimizi pekiştiren, ülkemizin daha güçlü ve lider konumda olduğu yeni bin yılın habercisi olsun. 2018’i geride bırakırken, her zaman olduğu gibi yine yüzümüz geleceğe dönük ve daha ileriye bakıyoruz. İstiyoruz ki, dün olduğu gibi yarın da devletimize, ülkemize ve milletimize değer kattığımız bir hayat sürmenin gayretiyle, çalışıp kazandığımız, üretip sattığımız, hep beraber kalkındığımız güzel günler her daim sürsün. Bunun için de şu güzel sözü kendimize düstur edindik ve dünyaya yeniden geliyormuş, işe yeni başlıyormuş gibi ilk günkü heyecanla yola çıktık: Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var, çalışkan olmak. İşte bu manidar vecizin de sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aynı zamanda ‘Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet, yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır’ diyerek, hepimize rehberlik ediyor. İnanıyoruz ki, bu inanç ve gayret bizde olduğu müddetçe, baş edemeyeceğimiz zorluk, aşamayacağımız engel yok. 2019’un başta ailemiz ile evimize ve işimize, akabinde devletimize, milletimize ve insanlığa, içinde bulunduğu zorluklar ve sıkıntılardan kurtulmaya açılan yolda, umut ve çare olmasını diliyorum. Yeni yıl, dünyamıza bereket, güzellik ve iyilik getirsin; hayırlara vesile olsun.”