Kitap Günleri’nde son güne gelindi – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. DENİZLİ
  4. /
  5. İLÇELER
  6. /
  7. MERKEZEFENDİ
  8. /
  9. Kitap Günleri’nde son güne gelindi

Kitap Günleri’nde son güne gelindi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Ekim 2019 Cumartesi - 17:22Güncelleme: 14 Ekim 2019 Pazartesi - 14:11
Kitap Günleri’nde son güne gelindi

Merkezefendi Belediyesince düzenlenen ve 4 Ekim’de başlayan Kitap Günleri, yarın (Pazar) sona erecek.

Kitap Günleri’nde bugün, Murat Ağırel ile Yavuz Selim Demirağ “Türkiye Gerçekleri” adlı, Gönül Çatalcalı “Hamdüsena Sokağı Kadınları Romanı Üzerinden Türkiye’de Kadınların Var Olma Mücadelesi” konulu ve “Akademisyen Anne” olarak da tanınan Doç.Dr. Saniye Bencik Kangal’ın annelere ve anne adaylarına öneriler sunduğu söyleşiler gerçekleştirildi. Söyleşi sonunda yazarlara, adlarına dikilen fidanların belgeleri verildi.

Söyleşilerini gerçekleştiren yazarlar, imza günü kapsamında da hem okurlarının aldıkları kitapları imzaladı hem de kitapseverlerle sohbet etti.

İmza günü kapsamında Elif Yıldırım, Halit Ertuğrul, Yavuz Karakaş, Gülşan Gazel, Ufuk Tufan, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Serhan Keserlioğlu, Ahmet Zeki Yeşil, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan ve Müjde Aklanoğlu kitapseverlerle bir araya geldi. Denizlili yazarlar Ramazan Kavutçu ve Samet Koca da okurlarıyla imza gününde buluştu.

Kitap Günleri’nde yarın Reyhan Erdoğan, Ufuk Tufan ve Vehbi Vakkasoğlu söyleşi ve imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelecek. Sadece imza etkinliği kapsamında ise Yavuz Selim Demirağ, Yavuz Karakaş, Gülşan Gazel, Ufuk Tufan, Fatih Duman,Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Serhan Keserlioğlu, Ahmet Zeki Yeşil, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan ve Müjde Aklanoğlu ve Denizlili yazar Adem Çoban kitapseverlerle buluşacak.