Engin Ünal ile kahve sohbetleri yeniden – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. ÖZGÜN İÇERİK
  4. /
  5. KAHVE SOHBETLERİ
  6. /
  7. Engin Ünal ile kahve sohbetleri yeniden

Engin Ünal ile kahve sohbetleri yeniden

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Ocak 2019 Pazar - 20:42Güncelleme: 28 Ocak 2019 Pazartesi - 08:10
Engin Ünal ile kahve sohbetleri yeniden

Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, “bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” deyiminden yola çıkıp ilgiyle okunan, ancak bir süredir ara verdiği “İş Dünyası ile Kahve Sohbetleri”ne yeniden başlıyor. Ünal, bu sohbetlerinde, iş insanlarını bilinmeyen yönleriyle, iş deneyimleriyle, nasıl başlayıp nereye geldikleriyle okuyuculara aktaracak. İlk sohbetin konuğu, 12 milyon dolarlık yatırımla sağlık turizmine hizmet veren Doğa Termal Otel’i Denizli’ye kazandıran fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Malik Dülgeroğlu.

Deneyimli gazeteci Engin Ünal, “İş Dünyası ile Kahve Sohbetleri”ne yeniden başlıyor. 2014 yılında başlayıp 2016 yılı sonuna kadar devam eden ve takipçilerinde kahve tiryakiliği yaratan sohbetlere imza atan Ünal, röportajlarında her hafta Denizli’nin önderlerinden olan bir ismi okurlarla buluşturup, iş insanlarını bilinmeyen yönleriyle kamuoyuna tanıttı.

O röportajlarda; Denizlililerin gururu olan ve yerel markalar olarak yola koyulan ama bugün Türkiye’nin bildiği birer marka haline gelen Zafer Gazozları’nın, Hacı Şerif’in, Pamukkale Turizm’in, Kebapçı Halil’in, Denizli’de kurulup İstanbul’a taşınmasının ardından Türkiye geneline yayılan şubeler açan İktisat Bankası’nın, başarılı is insanları Ahmet Gökşin, Hüseyin Erikoğlu, Ali Abalıoğlu, İsmet Abalıoğlu, Hasan Kasapoğlu, Ahmet Yavuzçehre, Halil Derici , Zafer Katrancı, İrfan Duman, Mustafa Özpek, Funika’yı yeniden ayağa kaldıran Kemal ve Civan Sözkesen kardeşlerin öyküsünü, 100'ün üzerinde iş insanının hikayesini aktardı Engin Ünal.

O SOHBETLER YENİDEN BAŞLIYOR

Genel Yayın Yönetmenimiz Engin Ünal, 2 yıllık aranın ardından Kahve Sohbetleri’ne 29 Ocak’tan itibaren yeniden başlıyor. Yine aynı gününde, bir diğer deyişle her hafta salı günü hem kahvelerinizi yudumlayacak hem keyifle birbirinden ilginç röportajları okuyacaksınız.

İLK KONUK DR. MALİK DÜLGEROĞLU

Yeniden başlayacak Kahve Sohbetleri’nin ilk konuğu fizik ve rehabilitasyon tedavi uzmanı Dr. Malik Dülgeroğlu. Mesleğinden kesitler aktaran tıp dünyasının deneyimli ismi, 12 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdiği ve oğlu Doğa’nın ismini taşıyan termal otelin kuruluşundan bugüne geçen sürecini, 12 Eylül döneminde 1402’lik oluşunu ve yaşadıklarını tüm ayrıntılarıyla anlattı.