Röportaj klasiği Kahve Sohbetleri yeniden başlıyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. ÖZGÜN İÇERİK
  4. /
  5. KAHVE SOHBETLERİ
  6. /
  7. Röportaj klasiği Kahve Sohbetleri yeniden başlıyor

Röportaj klasiği Kahve Sohbetleri yeniden başlıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Ocak 2023 Cuma - 21:58Güncelleme: 20 Ocak 2023 Cuma - 22:59
Röportaj klasiği Kahve Sohbetleri yeniden başlıyor

Röportaj klasiği Kahve Sohbetleri uzun bir aradan sonra yeniden başlıyor. Engin Ünal, bu kez mimarların dünyasını aktaracak. Röportajlar, “Mimarlar ile Kahve Sohbetleri” başlığıyla D20HABER.COM okuyucularına aktarılacak.

Engin Ünal’ın röportaj klasiği Kahve Sohbetleri, yeniden başlıyor. Pandemi döneminde röportajlarına ara veren Ünal, kahve yudumlayacağı konuklarıyla koyu sohbete dalacak ve anlatımları D20HABER.COM’dan sizlere aktaracak. Yeni dönemdeki röportajlar, “Mimarlar ile Kahve Sohbetleri” adıyla yayımlanacak.

Yeni dönemdeki ilk röportaj da 23 Ocak Pazartesi günü yayımlanacak. Mimarlar ile Kahve Sohbetleri’nin ilk konuğu, Monarch-T Mimarlık Atölyesi'nde çalışan genç mimar Tunahan Çöllü olacak.

Kentin çiçeği burnunda mimarlarından Çöllü, mesleğine bakışını, yapmak istediklerini, hayallerini anlatırken, Denizli’nin apartmanlara kurban edilen bir şehir olmasına da vurgu yaptı. Eskiye dair çok az izlerin kalmasına da hayıflandı.

Uzunca bir dönem “İş Dünyası ile Kahve Sohbetleri” ismiyle röportajlar yapan Ünal, Denizli sanayisine, iş dünyasına, sanatına, turizmine, yeme-içme sektörüne önemli katkılarda bulunan, marka değerleriyle kentin ismini duyuran çok sayıda ismin anlatımlarıyla Denizli’ye projektör tutmuştu.